Livsbekræftende

Utålmodig

Min blog, takket være min læsere er næsten “eksploderet” med følgere og respons de seneste måneder. Både hér på Bloggers Delight og på facebook. Det er SÅ fedt og SÅ vildt at der er den store interesse. Tusinde tak….♥️

Det sidste stykke tid har jeg kun skrevet på bloggen via min iPhone da min Macbook er ved at stå af. (Gammelt lort). Det er møgbesværgeligt i længden. Jeg købte min Macbook brugt, fordi jeg ikke ville investere i en ny førend jeg var helt sikker på om jeg ville gå i den retning – men “once you go mac, you never go back”! Men nu kan den altså ikke rigtig trække mere.

Jeg har gået meget utålmodigt og ventet på min iMac. Det er så det har kriblet i mig. På FREDAG får jeg den!!! – og så skal jeg dælme igang for fuld skrue! Jeg blev for 1 mill  år siden uddannet som grafiker foran en super moderne iMac – nøøøj den var vild dengang. Har siden ikke rigtigt arbejdet med en mac…

924c5886-1701-4284-a109-fbceb73dbaef

Jeg er blevet tilbudt at lave reklame i min blog og har også lavet et enkelt reklameopslag – men er lidt ambivalent med det. Det er jo ikke det min blog skal gå ud på. Men med en “ordenlig” computer bliver det unægteligt noget nemmere og sjovere!

Jeg GLÆDER mig til at kunne fortsætte for fuld skrue med bloggen med en ordenlig computer!

d5080c52-4ec1-4adb-b069-6a0fa28688fc

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livsbekræftende