Fokus på angst

Min indre rottweiler

Jeg har VIRKELIG forsøgt med denne blog at give andre et indblik i mig, mit og min hverdag. Uforstående kan forhåbentlig dermed få en bedre forståelse for galskaben.

Erfarede idag at man ikke uopfordret skal prakke den på andre. – og det er sgu fair nok! De har andet og gå op i, og som min søster vil sige; (kærligt ment)

Så skide spændende er du altså heller ikke” 

Love it!!! Nåh men, min blog blev linket ud til forskellige i håb om en reaktion. – evt starten på en dialog. Evt en gensidig forståelse. Jeg var skide spændt og var som et barn der ventede på at Toys’r’us åbner på en søndag. Men hørte ikke noget…så jeg tænker, at istedet for at blive “pigesur” så tilkendegiver jeg mig. Fortæller at jeg blev skuffet! At jeg havde håbet på reaktion.

WAOOW! Jeg nåede at pisse adskillige af. (My work here is done, ville jeg ha’ sagt for nogle år siden). Fik at vide at jeg var dramatisk og burde finde en hobby. (Det er der måske noget om 😬). Fik en svada om travle liv der startede tidligt og sluttede sent, og tiden til at læse blog var minimal. Fik hints om min manglende tålmodighed. Hvor om alting er, så fik jeg serveret noget, jeg antager var et behov for at få luft! – og det er sgu også okay!

img_4639

Men….. hverken med min blog, sms’er eller chats har jeg forsøgt at ville skabe drama eller ballade! Jeg bider fra mig, fordi jeg syntes at “luften der blev blæst ud” var noget uberettiget i visse vendinger og måske en anelse ala “overdrivelse fremmer forståelsen”! Jeg burde da helt klart finde en hobby, som det så elegant blev påpeget, men pt er denne Blog, (og min hund), altså min hobby. Men man skal fandeme ikke tale ned til mig, og SLET ikke når jeg har forsøgt at holde en god tone! Nej, jeg tænker sgu ikke lige over travle familieliv når min mand sender et link rundt! Pardon derude! Forsøgte at redde den plat humor – og så kom den grimme pegefinger frem!!

Lever efter reglen at kaster du med sten, så smider jeg en grusgrav. Egentlig ubegrundet, men jeg besidder en indre rottweiler jeg ikke kan få piller imod. Jeg evner at på et splitsekund få sagt, rundt regnet alt det jeg ikke har fået sagt meget længe. Det var pakket væk for at undgå drama og unødige skænderier. Det kommer så ALTSAMMEN ud som skud fra en maskinpistol. Jeg står i den grad ved det der bliver sagt, men formuleringen burde måske genovervejes?!

img_4534

Suk, det her opslag kommer jeg garanteret til at høre for også 😒

 

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fokus på angst