Revurdering eller punktum

Livsbekræftende

Når man i nogle dage har været lidt øv og man har lidt ondt af sig selv, så er der ikke noget bedre end at have en dejlig dag med sin søn.

Vi ses så vidt muligt en gang om ugen, desværre går der ofte 2 uger imellem vi ses. Han er 23 år og en af de sidste ting han spekulerer i til hverdag, det er at hygge med hans mor. Han ringede i sidste uge og spurgte om ikke vi kunne finde en dag til mor/søn tid. Elsker det.

Jeg hentede ham og så kørte vi ud og handlede ind… Han kom herhjem og så sludrede vi bare og hyggede om hinanden. Vi gik en ualmindelig kold tur på hans opfordring og spiste aftensmad sammen. Jeg kørte ham hjem bagefter.

Det lyder ikke af meget, men jeg ELSKER de stunder hvor det kun er ham og jeg. Han er uforbeholdent fordomsfri og upartisk, og gider på ingen måde tage del i alverdens drama. Vi taler end ikke om det. Han ved godt hvad jeg slås med, giver mig en krammer og så snakker vi om alt andet og klukker af grin over pinlighederne i serien; “The Office”.

Jeg er stolt af ham…jeg er stolt af begge min unger iøvrigt. Jeg kan da ikke være andet. Men idag var lige hvad jeg trængte til, og priser mig lykkelig for at min søn stadig gider hænge ud med han mor. Jo jo, han syntes fra tid til anden at jeg er VILDT pinlig, men det syntes jeg faktisk er min pligt..

281703c1-7038-4538-aa97-8fb702567b86 e398a8a6-72b3-48c3-b054-5da0fb90fa5c 8b51acef-902a-4eae-897e-0e6d73222267

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Revurdering eller punktum