Fucking BadAss

Lidt luksus skal der altså være plads til

Før jeg mødte min kære mand syntes jeg at alt der var et “æble” på. Altså Apple produkter. Telefonen skulle være en Nokia og computeren skulle bare være brugbar. En helt ny verden blev åbnet og siden har jeg kun haft Iphones og hvad vi ellers kunne finde penge til, men æbler på.

Idag har jeg købt en brugt Macbook. – og jeg aner ikke en dyt om at bruge den. Som i INTET. Jeg kan sige at den er SÅ fin. Den er hvid. Jeg skal lige vænne mig til at alting sidder anderledes. Det er så det jeg ved om at bruge en Mac.

Jeg skal hovedsagligt bruge den til at skrive på min bog og på bloggen, men først skal jeg lige lære den at kende, for skal da lige lov for at det er noget helt andet end det jeg er vant til. Øvelse gør mester

img_9390

img_9391

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking BadAss