Ti stille Christina

Jeg er ikke flov

I dette Herrens år bliver jeg 46 år gammel. Hvad fanden skete der lige med de sidste 10-15 år???

Hvornår kom alle de rynker?? Dellerne?? Mormor-armene?? Hængebrysterne med nedad vendte tekopper?? Syntes godt nok at tyngdekraften er ubarmhjertig. – og hvad helvede sker der med skægvæksten?!!! Jeg bliver forpustet når jeg barbere ben, og når jeg barberer mig under armene må jeg bruge et spejl – hvem fanden kan også få armen helt derop??? Makeup kan kun ligges hvis man strækker ud i huden.. folderne er i vejen. Synet er et helt kapitel for sig selv.. sagt med andre ord; Jeg er stæreblind. Vægten er bare ondskabsfuld.

Midt i 30’erne var jeg fuldstændig tilfreds med mig selv. (Man er vel narcissist). Jeg var slank, langhåret, langbenet og havde mundtøj som en sømand. Nu er jeg midt i 40’erne, pæreformet og rosinrynket – jeg er en ældre frugthandel.

Jeg fik taget nogle billeder ved en modelfotograf over flere gange da jeg var midt i 30’erne. Jeg var skide stolt af dem, men efter nogle år gemte jeg dem væk, og har ikke rigtig set dem i nogle år. Simon har åbenbart haft dem på “lager”..

Når jeg ser dem idag er det med lidt blandede følelser. Jeg savner det udseende og den krop, og er overhovedet ikke flov over de billeder. Hvorfor skulle jeg være det? Gad rigtig gerne at se sådan ud igen, men have min nuværende livserfaring.

Det kan godt være at andre er flov over mig – det er jeg heldigvis ikke!!!

f81463f0-7c65-4c29-bf6f-ef67bfc9604f a165a7e9-0b8b-4305-900e-77a461286d76

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ti stille Christina