Deltidskunstner

Hjemmegående med behov for ferie

Man skulle jo ikke tro at når man går hjemme og bliver fedet op med en førtidspension at man skulle få behov for ferie og afslapning – men det har jeg altså…

Sidste weekend flyttede vi i det nye hus, og der var FULD fart på. Én ting er at pakke og flytte, men jeg HADER fulde flytterkasser og at ting er på plads hurtigt muligt, så jeg kan ikke hvile i at den slags tager tid. Nej, det hele skal pakkes ud og sættes på plads hurtigst muligt. Det var så den weekend der smuttede der. Simon arbejder i alle hverdage på sjælland, så det var ikke meget vi så til hinanden den weekend.

Han kom så hjem torsdag eftermiddag – komplet smadret fordi de i hverdagene bare knokler igennem. Fredag var vi på farten, fordi vi havde 1000 ting der skulle købes i IKEA-helvedet, og ja, skulle der lige hentes ny vaskemaskine og tørretumbler i elgiganten. Lørdag skulle han hjælpe sin søster med at flytte, alt imens jeg var herhjemme – og gravede halvdelen af haven op med en greb – jeg lærer det aldrig det der med at slappe af. Så kom vores udlejer med 2 kammerater og en gigantisk stillads der skulle stilles op fordi vi skal have nye vinduer på 1. salen og i stue etagen – vores hus er i 3 etager, så det var pænt stort. Jeg er opdraget til at hjælpe til.. suk!! Da de havde fået det sat op, fræsede de muren op flere steder for at afstive muren. Når man bor i et hus fra 1857, så er ALT mere eller mindre skævt – så ydermuren ville han have afstivet. ALT…ALT er dækket af hvidt støv nu!!!

Nu er det søndag! Jeg hentede min søn til hyggedag – og for at hjælpe med at hente de sidste havekrukker og småting fra min lejlighed. Nu skulle vi fandeme hygge. Nåååh nej, det kan vi ikke. Simon bliver kaldt på arbejde idag kl. 16:30 i stedet for mandag morgen. Det var så den weekende..

Min søn bliver her til senere i aften – så hygger vi alene med god mad og tv til han skal køres hjem. Det er godt nok ikke meget Simon og jeg får set til hinanden. Vi har allerede nu aftalt at næste lørdag får vi hunden afsat, og så skal vi have en kæreste-aften. Dinner og en film – og VI VIL IKKE FORSTYRRES!!!!

4730

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltidskunstner