Familie behøver ikke at være familie

Flytning, gentagelser og karbad baby

SÅ flyttede vi endelig. Vi fik muligheden for at få nøglen før tid, og fordi Simon arbejder på Sjælland i ugedagene gjaldt det om at udnytte at han var hjemme på weekend. Få dage før hjalp jeg en veninde med at flytte og kom til skade med hånden. Komplet skæv og hævet håndled – halleluja for veninder der kom til undsætning og hjælp. Vildt som folk flytter i tiden – vi flyttede, begge mine veninder flytter og min svigerinde flytter. Folk lever i papkasser der iøvrigt går på runde.. men ELSKER mit nye hus. Nu må det fandeme godt være slut med at flytte!!

c820ad6b-c01a-45fe-8d6d-4609d5e88dfb c0faf2c9-9f3b-4187-9c01-666198298d1b a183b630-a117-4213-9e0b-d5aa76dd0ac1

Vi har haft uhyggeligt travlt, og det går direkte i min hjerne! Jeg begynder at glemme, og gentager mig selv. Spørger ind til noget, får et svar og spørger igen efter 5 min. Det er mit clue til at farten skal sættes ned. Vi blev næææsten færdige. Min veninde har psykotisk rengørings-ocd.. (værre end mig), og hun gik i selvsving. En anden veninde kom med hendes brølstærke kæreste og de flyttede de tunge ting. Simon slæbte kasser og jeg tømte dem. Jeg er TRÆT!! Så træt at jeg har sovet som en baby. Vågnede kl. 05:45 imorges og nu var kroppen træt. At vågne med hold i ryggen og alle muskler der kramper vipper desværre ikke min ocd af pinden.

Jeg VILLE have tøjet på plads. Jeg VILLE rydde det sidste væk på det der bliver Simons “man-cave”. Jeg VILLE rive haven efter tidligere lejers rod. Jeg VILLE pudse/vaske vinduer både ude og inde.

Story of my life. Jeg hader når jeg kan se ud af øjenkrogen at vinduerne er snavset, eller at der ligger grene og kviste i haven.

Gevinsten var at jeg, da mit ocd var plejet, kunne tilfreds og mere end træt hoppe i et varmt karbad. Er normalt ikke vild med det, men min krop næsten skreg på at ligge i blød. GULD VÆRD!!

bc44af81-1aac-40b3-a748-9eadef5c5a44

Nu skrider jeg i kassen og lader jeg op til aftaler HVER dag indtil næste mandag!! Suk!!

Fredag bliver dog lidt fed; nyt køleskab, ny vaskemaskine, shop amok i IKEA med veninde og Simon, (stakkels Simon) og er jeg heldig får jeg en iMac 😍😍😍😍 Weeeee…

Vi får også internet på fredag. Pt suger jeg næringen ud af min data på telefonen – men, jeg er glad, træt og tilfreds..

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familie behøver ikke at være familie