Indlæg nr. 200 og nomadelivet

This will be the last one…

“Last christmas I gave you my heart, but the very next day you gave it away”

Enhver med en smule respekt for sig selv kender den sang, langt ind i december hader man den sang med Wham, men den hører sig til og alle kan synge med på den… forhåbentlig!

Nu er julen næsten lige ved at være overstået. Julemaden har sat sig solidt på sidebenene og når man bøvser smager det lidt af juleand og risalamande. Julen har i vores familie altid været indbegrebet af hygge. Da mine forældre stadig var hos os, var det mor i køkkenet, far i lænestolen, julemusik for fuld smadder, mens min datter og søster pyntede træet og vi andre lallede glade rundt. DET er for mig indbegrebet af min jul, næsten hele mit liv..

Mine forældre er her ikke mere, og det er nu engang sådan det er..men specielt i juledagene kan det mærkes. Det ER bare ikke det samme mere. Jo, vi hygger os og æder os tykke og lytter til julemusik – men det har ikke samme glød mere. Det er på ingen måde min families skyld, men 100% noget der sker inde i mig. Mine forældre mangler og det mærkes i stemningen. Mine unger var andre steder, og selvfølgelig skal de det – det er noget der sker.. man bliver ældre og man spredes ud til andre familier. Det er helt naturligt, men det betyder at jeg ikke har samme glæde ved julen mere.

Nu er det dagen derpå og jeg har taget en beslutning – som jeg sikkert fortryder når min barnebarn kommer til verden, men lige nu har jeg bare slet ikke lysten til at have den slags glade følelse omkring julen mere. At jeg har det sådan skal sgu da ikke spolerer det for andre – jeg var end ikke kommet ind af døren efter endnu en juledag med mine søskende, unger og påhæng førend jeg hviskede ud mellem tænderne;

Jeg vil fremover boycutte julen“…

Gaverne gør mig end ikke glad, og jeg sad i en alder af 45 og var skuffet på samme måde som var jeg 10. Ligger omtanke, kærlighed og sjæl i de gaver jeg køber til familien. De er meget personlige for mig at købe – og blev skuffet over de gaver jeg fik. Sgu da latterligt at sidde med den følelse, og så hellere bare love mig selv at jeg ikke gider mere. Jeg havde kun lige smidt det pæne tøj og var hoppet i nattøjet førend jeg sad og kiggede på nettet over steder hvor man rejser hen i julen.. Jeg planlægger allerede idag d. 25 December 2017, hvad jeg vil i julen 2018. Jeg har simpelthen mistet lysten, og jeg syntes ikke det er sjovt mere. Pt vil jeg bare have nytåret overstået. Hunden bliver passet, og så skrider vi ellers til lille intim festivitas og spiser bison, og så drikker jeg mig i hegnet… Så er December overstået, og jeg vil dermed gå igang med at indfri mine personlige løfter for 2018.

Så kære Julemand, jeg siger STOP, og du bedes hermed droppe mig fra listen… jeg vil skide dig et stykke fra nu af.. BITE ME!!

49b72392-9a47-4dab-aa43-8100202b1b97

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlæg nr. 200 og nomadelivet