Undskyld mor

Glad og fri

Jeg valgte at gå fra nogle kampe, fordi jeg følte at det ikke var kampe jeg skulle/kunne vinde, eller nogle kampe der gjorde noget godt for nogen. Jeg forlader ikke personerne, men jeg forlader kampen. Det har krævet næsten ALT af mig at gå fra de kampe – fordi dem jeg kæmpede med og imod, er nogle af de vigtigste mennesker i mit liv.

Bliver gentagende gange bekræftet i at jeg er på rette spor, og rette vej. Jeg får at vide, at jeg har gjort hvad jeg kunne, med det jeg havde og evnede. – og jeg gør det rigtige i at gå fra kampen, og ikke tage på min kappe hvad jeg får smidt imod mig. Har været velsignet med personer, der kunne fortælle mig at jeg gjorde det rigtige.

Men hvor er det svært. Alt i mig skriger på at forsvare noget der slet ikke eksisterer, noget der er opfundet.

Efter jeg gik fra kampene, har der været ro omkring mig. Hold kæft hvor har det været befriende ikke at skulle bruge kræfter og energi på at slås. Jeg bruger ikke oceaner af kræfter på at finde ud af hvor helvede “det kommer fra”. Bruger ikke tid på at regne ud; hvorfor. Jeg har mere ro på, bruger tid på personer der gør mig glad, pjatter og fjoller. Har overskuddet til det, fordi jeg ikke mere VIL gå op i de kampe. Lader dem ligge. Jeg skal nærmeste ændre på en OCD-lignende rutine. Jeg er så vant til at tage kampene, at det føles forkert at gå fra dem.

a23e5536622b4878803fe1818d0657c5

Jeg elsker ikke mindre af den grund, og vil stadig gå til jordens indre for vedkommende, men jeg vil ikke slås mere. Har fundet en fred i at før eller siden kommer sandheden frem, og heller ikke dér skal jeg forsvare mig selv. Jeg skal hvile i at jeg, og andre, kender sandheden. Jeg skal slappe af, nyde sommeren, nyde min familie, mine venner og at jeg ikke er en del af tornadoens øje. Jeg vil ikke mere konfronterer..det lader jeg andre om. Jeg vil ikke mere forsvare mig selv..fordi jeg kender sandheden. Jeg vil ikke eksplodere..jeg får intet ud af det.

Hold kæft hvor gør det mig glad. Jeg er FUCKING glad!!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Undskyld mor