Hvad fanden har de tænkt sig?

Godt og skidt

Jeg har haft en af de dage hvor jeg bare er GLAD!! Syntes at livet behandler mig godt og jeg ser frem til endnu mere glæde i det nye år. I’m on a roll baby!

Der er selvfølgelig lige den knude og behandlingen – men var mest bekymret for hunden. Dyrlægen frarådede mig at have Malthe hjemme i den tid jeg skal behandles radioaktivt og jeg er VELSIGNET med mennesker der næsten som en selvfølge hjælper med at passe hund. Venner vil troppe op ubetinget. Så føler man sig fandeme elsket.

Desværre er det pisse typisk for mig at heldet vender! Dejlig dag nærmer sig enden og ind tikker en mail i e-boks fra sygehuset..

COME ON MAND… det er jul!!!!

Jeg skal ind til ekstra kontrol og scanning af skjoldbruskkirtel og den knude. Hvorfor nu det??!

Samtalen på sygehuset indikerede at det hele var klar og parat til at blive behandlet og fikset. 3 behandlinger – slut prut. Jeg startede forløb i Horsens. Blev scannet i Aarhus. Forløb kører i Aalborg. (Jep, kommer vidt omkring).

Så nu kan jeg gå og bekymre mig om det, og pga juledagene kan jeg ikke ringe ind få nogle svar.

Kære højere magter… please give me a break. Please lad mig gå ind i det nye år med glæde og godt helbred. Please giv mig nu fred og ro. Jeg har så godt som… wink wink …opført mig ordenligt. Jeg vil bare gerne have et helt år – som feks 2018 – uden drama, uden sygdom og uden pis!! Please kære højere magter… please give me a break!! 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fanden har de tænkt sig?