19 December

Hvad fanden har de tænkt sig?

Jeg kom endelig op på sygehuset idag og fik de svar jeg har ventet på. Jeg har knude-struma…heldigvis ikke den slags hvor halsen hæver op og hænger som en pose. Der er kun én stor knude, og den vil de starte med at behandle radioaktivt, før de overvejer at fjerne de operativt. Den sidder tæt på stemmebåndet og de vil helst undgå at skade den – SHIT, hvis jeg mister evnen til at tale?????? hahahahahahaha…..

Det er 3 behandlinger der forløber over 2 uger – jeg fik noget materiale med hjem jeg skulle læse grundigt. Lægens krusseduller derpå, sagde at alle forholdsregler skulle tages min. 3 dage efter hver behandling. Fint nok… hvor slemt kan det være???

Jeg kommer hjem, er stadig snottet så smider mig en time med ligegyldigt tv og slapper af. Så hiver jeg de papirer frem og får et chok!

HVAD FANDEN HAR DE TÆNKT SIG????

Jeg skal åbenbart leve fuldstændig isoleret i 14 dage!!!! Må slet ikke have med gravide eller børn at gøre. – hvad så hvis jeg vil ned og handle og der står en gravid med små børn omkring mig?? – skal jeg så smide alt jeg har i hænderne og løbe ud?? 4 mdr efter behandling skal jeg have specielt certifikat for at kunne flyve på ferie eksempelvis. Nej jeg skal ikke amme, men HVIS jeg nu gjorde skulle jeg stoppe, og må ikke påbegynde igen. Jeg må maks være nær andre mennesker “out in the real world” 1 time af gangen men så vidt muligt med 1-2 meters afstand?! Var jeg i job, skulle jeg sygemeldes.

Hvad helvede havde de forestillet sig????????

 fdee5ee6-a73d-49b7-aede-faea96ed883e  cecf113d-1dd6-4435-977e-b5336ae9c145 9f197577-8b09-4400-b69c-afe10d2599b6

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19 December