At se på en person med forskellige øjne

Karina Von D Ahe

Karina Von D Ahe!!! Fuck hun er en lækkerrøv…

img_1704

Normalt skriver jeg udelukkende om min mærkværdige hjerne, min Bipolar sygdom og hverdagen med selvsamme. Men det er jo altså ikke det eneste der eksisterer i mit liv. ELSKER at følge cool personligheder på de sociale medier.

Kardashian, JWoww, Mascha og de tusindevis af andre man kan følge på bla Instagram. Men Karina  Von D Ahe er en af mine ynglingsmennesker at følge. Hun kommer med makeup og modetips for os “almindeligt dødelige”  – og jeg ELSKER det. Hun er gudesmuk, cool og “lige ud af landevejen”. Makeuppen smøres ud med fingrene, stilen er casual lækker, hun har former på den lækre måde, og næsten bedst af alt; Hun har humor!

img_1705

Hun er mest aktiv på Instagram og jeg følger hende troligt hver dag. Hun gør sig selv lækker og “nom nom” foran kameraet, så en makeup/tøjstil-evnesvag, (som mig), kan hitte ud af det!

img_1703

Når hun viser billeder fra sit hjem dugger min Mac fordi jeg savler over hendes fede stil. “Damn it woman; Du er for hård til det der”!!!

img_1702 img_1706

‘Armen Herre Jemini. Lækkerier på lækkerier, jeg konsekvent er sygeligt jaloux på. Hun har også en blog hvor hun dog ikke er så aktiv – men værd at læse: www.ohyes.dk

Karina du er fandeme en lækker rapand!!

(Billeder er lånt fra Karina Von D Ahe’s Instagram).

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

1 kommentar

  • Jeg giver dig så meget ret, Christina! Godt nok er jeg heldig at være veninde med Karina, så jeg er muligvis farvet, 😀 Men hun er et helt enestående, skønt, direkte, kærligt, sjovt, klogt og farverigt menneske – både indeni og udenpå. ❤️ Kh, Silke

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At se på en person med forskellige øjne