Stive Lis Vol. 2

Fuldemandsnak og wauw-effekt

Hvis man har fulgt lidt med via min blog, instagram eller facebook, er der vist ikke nogen tvivl om at jeg var ude på tourné igår. Som at teenagerstiv…

INDEN vi var så fulde at vi missede hinandens highfive og kørte i indkøbsvogn, havde vi faktisk nogel forholdsvis fornuftige samtaler. Imponerende nok.

Jeg har ligeledes længe brugt enorme mængder krudt på at være sur, vred, frustreret og voldsomt ked af det over en anden person. Det er der i realiteten ikke noget nyt i. Vi sad blandt andet og snakkede om hvordan alle følelser er ens, men reaktionen er bare anderledes. Jeg er udadreagerende og andre holder det for sig selv. Vi tænker stort set det samme, men andre bruger bare ikke samme mængde energi på at “få det ud”. Hvis jeg skulle holde mine følelser inde ville jeg simpelthen gå til.

Anyway, vi sidder og snakker for 117. gang om den situation jeg længe har reageret så voldsomt på. Mine meninger, holdninger, sorg og frustration bliver forstået, og der bliver lyttet. Vi taler frem og tilbage, og forsøger at forstå situationen, og de 117 situationer der har været de sidste 10 år. Jeg får at vide at alle forstår min frustration, men at jeg skal forstå andres ønske om at være neutral. Jeg hidsede mig lidt op, og kunne ikke begribe hvordan man kunne være neutral i noget man har været en del af i så mange år. Vi forsøgte at forklare hinanden de forskellige meninger og få en indsigt i hvor hvem stod.

Midt i vores brandert får jeg fortalt om en artikel. En sportsstjerne har været igennem en skilsmisse, og det var ikke en af de kønne skilsmisser. Den var så grim at de måtte have ungerne i terapi. Hun sidder der og hyler op om hvor stor en lort eksmanden er. Skræpper op om at han er et røvhul, og hun forstår ikke hvorfor alle andre også syntes han er et røvhul.

Kunne godt se hvorfor jeg fik historien, og i vores brandert blev vi enige om at være uenige, og så festede vi ellers til den lyse morgen. Har hele dagen haft de ondeste tømmermænd. Har sovet, spist cheeseburger, taget et langt bad og slappet af. Da jeg går ind og læser nyheder, kommer den artikel op som vi snakkede om. Da jeg selv læste artiklen, og sågar var ædru..så fattede jeg den.

Jeg har ikke ville pådutte andre at de skulle være lige så vrede, kede af det som mig, men følte at jeg manglede opbakning. Da jeg læser denne artikel opdager jeg at jeg har alverdens opbakning og forståelse, men de reagere bare ikke ligesom jeg. De er sgu da også ked af det.. I fucking get i now!!!

(Udpluk af artikel).

img_0474

img_0473

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stive Lis Vol. 2