hvordan gør man..?

Held og følelsen af fred

Det er elite ryttere og elite heste. Flotte omgivelser. Høj standard og høje krav. Dér har jeg fået lov at folde mig ud.

Mit livs hobby har jeg fået lov til at hygge mig med “free of charge”. Det er ren lykke, og ikke kun fordi jeg har fået lov at have en hverdag med heste, stalden og miljøet – fuldstændig på mine præmisser. Det er det faktum at jeg på egen hånd har sneget mig ud af min komfort zone.

Har fuldstændig optur over at jeg slipper for at være omgivet af 1 mill. mennesker, og udelukkende kan tage hensyn til mig selv og samtidig kunne være blandt heste som jeg har gjort siden jeg var 4 år gammel. Er bare sammen med en masse heste, og 3 staldfolk der taler norsk. – og enorme mængder hestelort der skal skovles.

img_1480

At jeg i dag, i min egen lille verden, kunne være omkring de her kæmpe store dyr, som jeg er så betaget af. Duften er næsten euroforisk. Det er sgu da fantastisk. Føler mig heldig. – også når jeg skal hjælpe med at tømme adskillige hestebokse for lort, skille bigballer ad og fylde boksene op igen, med halm. Tage hjem med vabler på størrelse med en femmer, glad, træt og lykkelig.

Det rør mig ikke at vaske heste efter ridning, nusse om dem, pudse sadler og hovedtøj og bonus; hvor fucking heldig har man lov til at være; at ride på de her prægtige og smukke heste.

img_1488

img_1485

Jeg passer på mit til tider skrøbelig sind, som jeg får mere og mere kontrol over, i omgivelser der er perfekte. Jeg kommer ud af hjemmets 4 vægge – kun 5 min. fra hjemmet. Jeg er SÅ træt efter nogle få timer dernede, men det gør ikke noget. Det er en NATURLIG træthed – og jeg ELSKER det!! Det giver fred i mig selv og en følelse af lykke ❤️

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvordan gør man..?