Mig og min hund

Jeg skal på date!

Jeg skal på date! – og det er ikke med Simon. 

Jeg har levet fuldstændig isoleret så længe at jeg slet ikke kan huske hvordan det er at være ude alene eller med andre mennesker. Jeg mødte Louise for nogle mdr siden, til hundetræning. Hun har også en Grand Danois, og vi har ret hurtigt fundet ud af, at vi har flere fælles interesser, og samme kulsorte humor. Jeg er MEGET dårlig til at lukke nye mennesker ind, men Louise er typen der bare møver sig ind på livet af folk – på den fede måde.

Louise pakker ikke noget ind, ligesom jeg heller ikke gør. Hvis en person udefra overhørte vores samtaleemner, ville de flygte. Det er alt lige fra sunde skide-stillinger, heste, hunde, swingerklubber og hvor meget vi gerne vil tabe os, i fitnesscenteret vi aldrig kommer i. Ergo; vi har det hysterisk morsomt sammen, og intet samtaleemne er helligt.

Så nu tager vi på tøsedate! Uden vores mænd. God mad og drikke….og så skal der sladres igennem. På trods af at vi begge er i forhold, overvejer vi seriøst at tage på “Pigernes Kro”, udelukkende for at danse og have det sjovt. Vi trænger begge til at blive luftet og Buddy Holly er ikke ligefrem stedet, når man er over 22….plus nogle måneder…og nogle enkelte dage.

Fuck it, jeg er 44 og skal på tøse-date

img_4483

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min hund