Euroforisk befriende

Kaotisk afslappende weekendophold

Altså… det var jo ikke et rigtigt weekendophold! Et dejligt vennepar har 4….FIRE…engelske bulldogs. Meget meget fine hunde, som de rejser rundt med, til shows, kåringer og lign. Det er nogle røvlækre bullerbasser, der kommer med snorke, slubre, smaske, hoste-lyde 24-7….og så er de indbegrebet af glade og kærlige. Jeg blev spurgt om jeg ville passe to af vapperne og hus, mens de var til show på Sjælland. Altså, det var med overnatning! Simon blev hjemme med kæmpehunden, der iøvrigt ikke led nogen nød!

img_6248

HOLD KÆFT de er kære ❤ – og det var ren luksus! En skuffe fyldt med alt det der feder. Hjemmelavet aftensmad lige til at varme. Alle de tv-kanaler JEG gerne ville se. Et spa-bad på størrelse med et mindre rumskib, til fri afbenyttelse! – og vapperne var verdens nemmeste!

img_6239

Jeg nød lidt alenetid og fik efter flere års pause, hevet tegnegrejet frem igen. Tegnede i så mange timer at min hånd var øm, og måtte simpelthen stoppe pga smerte i hånden. Slog hjernen fuldstændig fra og bare tegnede frit…

img_6232 img_6246

Det der med at slå hjernen fra var fandeme også tiltrængt. Jeg var panisk til sidst!

………..

Har siden fredag fået “nyheder” fra højre og venstre, fra nær og fjern – og det gav rundt regnet 7 små hjerneblødninger på få timer! Folk omkring mig er seriøst “ramt”, og da jeg ikke kan redde hele verden, har jeg spekuleret mig så træt, at jeg VITTERLIGT følte at jeg hævede op bag øjnene, og har haft non stop hovedpine siden fredag! Får jeg meget mere smertestillende frygter jeg fremtidig levertransplantation!!!

Bare for at nævne få af weekendens info:

  • Par er gået fra hinanden! – lortekærlighed!
  • Døde heste! – kunne godt ha’undværet billedet af det døde føl!
  • Utroskab! – det er jo bare dumt!
  • Forsinkelse af ny bil! Hvor længe kan det for helvede tage at skrifte en turbo?
  • Sygdom! Snot, host og lidt mere snot…og lidt mere host!
  • Pinligt forsøg på en “hyggestund”, fra en tyksak der famlede i blinde!

Havde aldrig troet at jeg skulle glæde mig SÅ meget til at det blev mandag!!!! Det er “as we speak”, søndag kl. 22:00… har tænkt mig at forsøgsvis sove i 12 timer!

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Euroforisk befriende