Selvdiagnoser og udredning

Ny, (gammel) og tiltrængt hobby

Jeg var kun 3-5 år da jeg første gang begyndte at ride, og har indtil for 8-10 år siden redet flere gange om ugen! Des mere vildt og des mere bindegal hest, des bedre. Military og spring. Frygtløs og des vildere en krikke, des bedre. Selvfølgelig red jeg uden hjelm og vest, og først da jeg er ved at komme seriøst til skade, satte jeg farten ned. At det var ved at gå galt var udelukkende min tankeløshed.

Har de sidste 8-10 år kun siddet på en hest til ren hygge, og med måneder og år imellem. Jeg har både savnet det, og på et eller andet punkt mistet interessen lidt.

Har en veninde der har hest, og hendes datter har også en hest der trænger til at blive redet. De har tillid til at de gerne vil at jeg rider dem. Specielt Uniq. (Billeder).

Jeg er ikke frygtløs mere og kunne godt mærke st konditionen på INGEN måde er som før. Har siden påske tabt næsten 10 kg..men det får man ikke kondition af, og slet ikke til at ride. Det kræver langt mere kondition end man regner med at ride. Arme, ben og ryg – og røv – bliver brugt for fuld smadder. Kommer imorgen til at gå som en krokodille på land. Bliver så lidt kønt!!

Men nu skal jeg altså igang, og er SÅ taknemlig for at de vil lade mig ride deres heste ❤️

img_9510 img_9511 img_9512

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvdiagnoser og udredning