Flatline og Malaga

1 får, 2 får….ZZzzz

img_4860

Jeg vil hellere mangle søvn, end at have en forstyrret søvn. Det der med at falde i søvn, og blive vækket flere gange er nærmest tortur.

Jeg sover ikke tungt. Det er lidt som ligge lige under overfladen. Min søvn udhviler mig ikke, trods sovemedicin. Jeg drikker stort ser aldrig kaffe, og holder mig fra koffein-drikke. Det hjælper så heller ikke at kæmpehunden vil ligge i ske, og at Simon snorker højlydt.

img_3055

Jo jo det er skide hyggeligt med hunden i sengen, men når han går kold, er det med stængerne i vejret, snorken og man flytter altså ikke bare lidt på en Grand Danois der sover. Det er som at flytte en sovende elefant med én hånd!

Jeg kan føle en træthed så tung. Dulmet af medicin og hverdagen. Alligevel vil mit hovede ikke lade mig sove. 1000 tanker der overtager de næste 1000 tanker. Det er så længe siden at jeg har følt mig fuldstændig udsovet. Falder i søvn, men vågner konstant. Fordi jeg går hjemme er det ikke ensbetydende med at jeg sover til kl. 10:30… Idag, søndag, måtte jeg opgive at sove mere kl. 06:30.

img_4857

Jeg vil lade Simon sove, og ligger mig ind på sofaen. Men man er jo vågen, og så er det varmt…og så alligevel ikke. Så er der for lyst, og så skal man lige have noget at drikke. – og så kører hovedet ellers derud af igen!

img_4853

Come on!!!! Jeg vil bare gerne sove en dyb, uforstyrret søvn. Bare sove til jeg vågner af mig selv.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flatline og Malaga