Skræmmende og fedt tilbud

Er SÅ klar!!

…..iiiih hvor der sker SÅ meget fedt i tiden. Jeg foretager mig så mange ting, som er så godt for mig og mit velvære.

Jeg er begyndt at ride igen. Har fået lov at ride på Unig, der er en 5 årig vallak der skal rides op efter en dårlig ryg satte ham ud af spillet. Han tabte så desværre en sko så det blev udsat lidt. Skoene kom på idag, så nu er vi begge bare SÅ klar.

img_9885

Trangen til at være kreativ er steget så jeg er godt igang. Fandt nogle små søde figurer der koster for meget for ingenting. Så jeg købte ler og gik igang. Nu skal de bare tørre, pudses og males. Vupti 😉

img_9892

Har talt med min psykolog og vi danser lidt om et vildt emne! Jeg vil – sammen med ham, godt prøve at holde foredrag om det at være Bipolar. Forløbet, terapi, ECT-behandlinger, forholdet til andre, men min psykolog evt kunne give hans version af et forløb med mig. Kunne da være SÅ fedt. Hvis jeg altså tør gøre det.

img_9893

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skræmmende og fedt tilbud