Befriende

Min psykolog kommer på overarbejde

img_0826

Min kære psykolog der burde have en medalje for hans uanede mængder af tålmodighed med mig, må fandeme godt snart komme tilbage fra ferie. Jeg får brug for en 4 timers samtale med ham når han kommer tilbage.

Frankie for helvede, hvad skal du med al den ferie, når du kan underholdes af mig?

Frygter at han en eller andet dag, må begynde at poppe løs af mine piller, fordi jeg konsekvent fylder mit lort over på ham. Det er hans arbejde, men priser mig lykkelig for at han i tidernes morgen ikke  vidste hvad han gik ind til. Phheew…

Ovenstående billede, siger at man ikke nødvendigvis skal acceptere de ting man ikke er okay med. Well…der er så der min psykolog kommer ind i billedet, for det kan jeg med fandens vold og magt ikke finde ud af på egen hånd. Har været lidt små-mopset de sidste dage – (OGSÅ de sidste dage). Udelukkende fordi jeg ikke kan finde ud af at acceptere en situation. Jeg gør mig selv til dommer og så skal Fru W satme nok får fikset de problemer der er.

NEJ!!! Det skal jeg faktisk ikke. Det er noget jeg skal gå fra, og når jeg idag taler med andre der står det/mig nært og for 117. gang får at vide; “Nej, du skal ikke gøre noget. “Vi elsker dig, men gå fra det”, så kan jeg jo godt se det. Det er så lige til næste gang jeg bliver mindet om situationen – så starter Fru W kraftedme forfra. Oh how I know my self so well.

Så som det ser ud nu, så forlanger jeg pt at jeg skal være dommer i ting jeg ikke skal være dommer i, min psykolog skal lette røven og komme tilbage fra ferie, og så må den sommer iøvrigt godt snart komme igang..det her er jo ikke holdbart.

PS: Den snot og hoste må et eller andet sted også godt fise af. (Thanks).

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Befriende