Natti Nat og Ingen Pjat

Motorik-mongol og Tabata

Knuder i halsen, rygestop og sundere livsstil. Doctors orders…

Min lillesøster er total overskudsmenneske når det gælder træning. Træner flere gange om ugen og har en røv der burde sidde på en 22 årig. Misundelse er en grim ting, men jeg misunder hende så det driver af mig. Vi ses ca 3 – 4 gange om ugen, og igår sad vi som altid udenfor med et glas vin og bare snakkede. Min første hele dag uden cigaretter, og bare på en dampsmøg. Går faktisk okay.. måske det er en helt anden snak om et par dage 😉

Hvordan vi kommer ind på Zumba og træning generelt ved jeg ikke, men hun kunne fortælle at hun var motorisk hæmmet og da hun prøvede Zumba var hun mest af alt færdig af grin fordi hun havde svært ved at følge rytmen. Gad jeg SÅ godt have set.

Hun fortæller så om det “nye” indenfor træning. TABATA. Youtube gav os et ret godt billede af at det fandeme er hårdt, og selvfølgelig skal det prøves. Har idag skrevet os på et prøvehold sammen. Hun er motorisk hæmmet og jeg har INGEN kondition. Altså INGEN. Fik blodsmag i  munden bare af at se på videoen… Men igang skal vi – det bliver fandeme skægt.

(Info: Tabata går ud på at man i 45 min  intervaltræner. 20 sek med én øvelse – 10 sek pause – 20 sek med ny øvelse). 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Natti Nat og Ingen Pjat