Ny, (gammel) og tiltrængt hobby

Stegt flæsk & 10 kilo

Igår samledes hele familien på Biersted Kro til stegt flæsk og hele pivtøjet. Hold nu op! 3 slags flæsk kom ind på store fade, sammen med kartofler, persillesovs og tilbehør. Det var som at træde ind i en tidslomme i 70´erne. Mørkt mønstret tabet, røvballe-gardiner, mørkerødt tæppe og plastikblomster. Øl og vand blev serveret på flaske. Det var simpelthen fantastisk, og det er på ingen måde sidste gang. Vores faster arbejder der, så det var bonus at hilse på hende. Hold kæft en hyggelig aften. 110 kroner for “all you can eat” i 70´er stemning – fantastisk. Biersted Kro kan i den grad anbefales.

img_9545

img_9546

Det var måske ikke skide passende at jeg den dag, jeg nåede målet med at tabe 10 kilo, tager på kro og spiser som var jeg betalt for det. Fuck it, vi lader som om at det skulle fejres. Jeg er bare SÅ stolt at at mit mål er nået. Taber jeg mig mere er det bare en bonus. Jeg bevæger mig så også meget mere, og nu hvor jeg er begyndt at ride igen, giver det bare endnu mere. At jeg i disse dage går som en krokodille på land er en anden sag.

img_9544

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny, (gammel) og tiltrængt hobby