Doktor Fjols

Pyntesyge hjælper ikke

Fortiden er satme en bitch nogle gange. Den kan forfølge os så vi får “heebeegeebees” og man vil give 1 mill. og en arm for at slette den. Man kan måske pynte lidt på den og periodisk leve på en lyserød vattet sky – men den indhenter før eller siden som den bitch den er.

Man pynter løs, for at skjule fortidens ækle ansigt, og muligvis fordi man er flov over det man har sagt og gjort. Man kan ikke gøre det om, men man gør gerne forsøget.

img_6483

Min fortid er sgutte køn! Holy crap on a cracker det har været oplevelsesrigt, men det har ikke været lutter lagkage. Jeg kom for sent igang med damage control. Jeg er jo ikke længere den jeg var, og ville på et tidspunkt gøre næsten hvad som helst for at min fortid forsvandt. HELDIGVIS har jeg noget familie der har lært af vores mor – hvordan man tilgiver og elsker betingelsesløst.

Fra det øjeblik jeg erkendte, tilstod, stod ved og undskyldte og ikke forsøgte at benægte min fortid, og hvad jeg har gjort og sagt – fra det øjeblik ændres forholdet til andre mennesker. Uden pis!

Jeg droppede at være pyntesyg omkring mig og mit. Jeg var bare MIG! Hvor kliché og soap opera det end lyder, så har jeg siden da oplevet den vildeste form for kærlighed til de mennesker der står mig nært. Mage til opbakning, støtte og interesse for MIG har jeg aldrig fået før.

Drop pyntesygen. En lort er en lort – færdig bum. Jo, det lyder bedre at sige at man har købt, men hvis man bare har lejet – så falder det altså ynkeligt til jorden. Peger du fingre, så skal du satme sørge for at din egen sti er ren, og det er den sjældent.

Jeg sendte idag nogle vrede beskeder over noget der er sket for længe siden. Ved ikke om de nåede frem, men slettede dem igen. Skrev til min familie om min frustration og fik kærlighed og støtte retur.

Det får man når man bare er ærlig og dropper pyntesygen ❤️

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Doktor Fjols