Trygge rammer

Mit hovede kan ikke finde ud af det

Nu hvor lægerne har fundet ud af at det var lithium carbonat der havde forårsaget den knude i halsen, er det ligesom ikke det vilde at være bekymret for. Hvis jeg skal have lithium fremover skal man være mere obs på blodprøver, eller finde et alternativ.

Lithium ødelagde mit stofskifte og jeg tabte mig ret voldsomt – hvilket ikke gjorde mig det ringeste. Jeg hverken følte mig syg eller noget – det var et rent tilfælde at de opdagede det. Jeg jublede bare i mit stille sind – “Wuhuu vægttab“!!!

Det har, siden jeg begyndte på medicin, været træls for mig at min vægt steg. Har været SÅ ked af det. Det ville det vist være for de fleste der have en vægt de var tilfredse med. Da jeg var til læge i sidste uge, sad jeg og blinkede med min grønne øjne og hev lidt i min læge for at skulle få noget til min vægt der igen er steget – omend den egentlig er stabil og jeg slet ikke har taget det på, jeg tabte da jeg var syg.

Jeg sad som en 4 årig der skulle have det skåret ud i pap…

Christina, (sagde han med en dybt og overbærende suk), du er X cm høj, du vejer X, du er 46 år gammel og har altså 7 forskellige maveoperationer bag dig, hvor af den ene krævede at hele dit underliv blev fjernet, – din BMI er fuldstændig normal“.

Dét fattede jeg minus af… For at blive betragtet som fed/overvægtig skal jeg være over en BMI på 30 – og min ligger på 28!

JEG KAN BARE IKKE DREJE MIT HOVEDE OM DET!!!

Jeg har hele mit liv vejet 55 kg, og det var for lidt – det ved jeg godt, men når man hele sit liv har været tilfreds med sin vægt kan. Mit hovede kan simpelthen ikke dreje sig om deller og en røv der er til at se.

Jeg kigger på gamle billeder af mig selv og ikke om jeg fatter hvad det er der sker med min krop!! De billeder er jo kun få år gamle ikk`?

Jeg har fuldstændig overset at det billede faktisk er 16 år gammelt!! Har slet ikke fattet at SELVFØLGELIG kan jeg da ikke se ud som da jeg var 25 år gammel.

Jeg accepterer mere og mere at jeg ser ud, fuldstændig som jeg skal….

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trygge rammer