Fly so high

Blodprøverne

Har idag været inde for at få taget mine sædvanlige blodprøver. Blodprøver der skal fortælle hvordan mine levertal ser ud. Jeg tager medicin så min hjerne bliver til at holde ud – for mig selv og for andre. Men der KAN være en konsekvens for mine andre organer.

img_5169

Det KAN i sidste ende være pest eller kolera. Jeg KAN skade min lever. Min lever KAN blive skadet permanent. De blodprøver skal vise hvordan min lever har det. Selvom jeg ikke kan mærke nogen forskel, får jeg hver gang, de blodprøver skal tages, en lille bitte snert af bekymring. Hvad nu hvis..?!

img_5168

Ved ikke en dyt om leveren, men ved at jeg helst vil bevare min, så længe som muligt..og gerne så sund som muligt. Jeg drikker yderst sjældent og smøgerne …er det ikke kun lungerne??!! (Host host). Nej, jeg lever ikke super sundt, og ja der er kommet fylde på lårbasserne, ja jeg burde leve sundere. Men det er grundet MIT valg af livsstil. Medicinen tager jeg for at få ro i min hjerne. Føler ofte at jeg er tvunget til at tage min medicin.

img_5170

Hvis jeg stopper med medicinen skal det være for min skyld, ikke for andres. Men jeg tør simpelthen ikke stoppe 100%. Frygten for en mani eller depression er for stor. De vægter begge lige tungt.

Medicin har øget min vægt. Det kan få konsekvenser for indre organer. Jeg blive ofte forvirret over følelser – om de er mine, eller medicinens.

Men jeg tør kraftedme ikke stoppe!!! 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fly so high