Venner i galskabens tegn

Det gør mig glad

Man glemmer nogle gange de små ting i ens hverdag, som er med til at gøre en glad. Det er måske forkert at sige at det er “små” ting, for det der gør mig glad er uden størrelse. De gør mig bare glade, og de giver mig en glæde i hverdagen – på hver deres måde.

Min mand gør mig glad HVER dag. Vi har været sammen i 7 år, og har oplevet ca. 10.000 kriser, men vi er kommet igennem dem alle, og vores forhold bliver bare bedre og bedre.

img_0075

Jeg elsker at vi spontant skrider på date, og at det ikke behøver at være noget specielt. Vi kan tage på havnen og spise pomfritter, eller ræse til Flensborg og være kærester en hel weekend. Vi har ikke noget behov for at købe dyre ting til hinanden, eller rejse syd på. Vi giver ikke hinanden bling-bling gaver, vi giver hinanden de ting vi ved vil gøre den anden glad.

img_0073

Jeg ELSKER min hund. Han er det dejligste væsen. og han får mig til at griner og smile hver eneste dag. Kæmpe kødklump der er ved at være en “voksen” hund, der indimellem opfører sig totalt hvalpet. Jeg kunne ikke undvære min hund.

img_0074

Mine veninder. HOLD KÆFT hvor er de guld værd. De vil skide et stykke, hvad jeg fejler, hvor gammel jeg er eller hvad jeg laver. Vi har det hysterisk morsomt sammen, og den ene er mere gal end den anden. Hos dem er jeg “bare” Christina, og det elsker jeg dem for.

img_0071

img_0072

Jeg elsker at jeg har fået lov at ride igen. Jeg troede jeg var blevet “for gammel”, men hold kæft hvor jeg nyder det.

img_0070

Jeg EEEELSKER at gå i genbrugsen. Specielt når jeg finder nye sko til 30 kr. Come on…hvis det ikke kan bringe glæde i hverdagen, så er man sgu da en sur kost.

img_0069

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venner i galskabens tegn