Fucking stolt og mærkelige billeder

Komplet chok!!!

For ca 5 år siden arrangerede jeg at en person kunne hjælpe en anden person, i hus, hjem og børnepasning. Det var en perfekt løsning, alle var glade.

Det stoppede ret pludseligt for den “ansatte” kom og fortalte at denne følte sig “krænket” af “arbejdsgiver”. At der var sagt nogle ting og skrevet nogle sms’er der ikke var passende. De havde en seksuel undertone.

Jeg tog øjeblikkeligt den “ansattes” parti, og stoppede kontakten med “arbejdsgiveren” – øjeblikkeligt. Mange års venskab gik tabt. Forsvarede den “ansatte” med næb og kløer som kun jeg gør. For fuld skrald.

Det er 5 år siden, og vi har ikke debatteret det. Det var hvad det var, og det blev afsluttet hurtigt. Ingen kontakt. Jeg troede jo på det.

img_7884

Jeg har blindt troet på det jeg fik at vide. Men vi bor et sted hvor ALLE kender ALLE! Pludselig fik jeg at vide at der altså havde været to til den tango. Jeg var FULDSTÆNDIG i chok!! Som i faldt på halen-chok.

Jeg kontaktede “arbejdsgiveren” og bad om at få at vide hvad der skete dengang. Vedkommende tog det fulde ansvar, og erkendte at han som “arbejdsgiver” ikke skulle ha’ været med i den tango for to. Men at det faktisk havde været gensidigt.

Jeg var fuldstændig i CHOK! Havde jeg gået i fucking 5 år og havde forsvaret en handling, der i sidste ende var gensidig???

Da jeg fik det svar, blev vi enige om at lade det ligge. Det var dumt, det er mange år siden. Fortid er fortid. Den er jeg 100% med på. Men chokket over at jeg i 5 år har fået andet at vide, og troede på det, var enormt.

Jeg forlader kampen. Godt rystet – men jeg forlader den!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fucking stolt og mærkelige billeder