Minder

Fucking stolt og mærkelige billeder

Jeg er SÅ fucking stolt af mig selv!!!!

Har i nogle år gået og gemt min figur fordi jeg havde taget på…bla bla bla medicin, 95 kg og altid været tynd. Historie fortalt som et ekko.

MEN… efter flere år med halvhjertede slankekure, træning og slankepiller, gad jeg simpelthen ikke. Fuck it – jeg er snart 45 og ser ud som jeg gør.

img_7801 img_7802

Det var en kamp som jeg følte jeg bare ikke kunne vinde, hvor meget slankelort jeg end kastede mig ud i, og det var SÅ trættende. Det er en kvindeting og det er ulideligt.

Droppede “kampen”!!!

Kunne se at vægten pludselig faldt. Wait..what??!!

Blev overrasket og glad…kunne pludselig ikke holde bukserne oppe, og trøjer der tidligere sad ulideligt stramt, sad pludselig løst. Wuhuu… Jeg har ikke gjort noget for at tabe mig, har blot passet på hvad jeg spiste og sluppet den hysteriske tanke om vægttab.

I går og idag har jeg koblet fuldstændig af. Sidste uge var kaotisk og trængte til et par dage hvor jeg absolut ikke skulle noget som helst. Har ligget på langs og se tøse-serier. Kom så til at se ned af mig selv og blev pænt overrasket.

DER ER INGEN DUNK ELLER BILDÆK!!

Det måtte jeg simpelthen forevige 🙈 Det er de særeste billeder – I know! Skyndte mig ud på vægten for nærmest at bekræftige hvad jeg så!! Jeg har i alt nu tabt 20 kg!!!

img_7799 img_7800

JEG ER FUCKING STOLT!!!! ❤️

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Minder