Petitesser, ligegyldigheder og dårlig opdragelse

Perfekt dag ❤️

Man kan faktisk godt have en dag der er fuldstændig helt og aldeles perfekt. På trods af at dagen idag er årsdagen for min fars bortgang.

Vi har gjort det til en tradition at vi mødes på mine forældres fødselsdage og årsdage, tager på kirkegården og spiser sammen. Ikke for at “koge suppe” på sorgen og savnet. Simpelthen for at være sammen.

Jeg tog ind til min lillesøster og nød solen og hvidvin på hendes terrasse. Det at vi kan sidde og bare snakke, elsker jeg. Snakker om gamle dage, mindes, grine og fortælle. Lytte til hinandens historier. Jeg elsker de stunder – også selvom emnerne måske ikke er de fedeste. Intet er tabu.

Vi snakkede bare ❤️

Senere kom vores lillesøster. Vi tog på kirkegården og fik sat blomster, fjernet vinterens gran og som altid har vi en vis ro over at vores forældre er sammen.

Min søster diskede op med lækker mad. Hold nu op hvor vi hyggede. Tog derfra og var GLAD! Glad fordi vi bare var sammen, glad fordi vi bare snakkede, glad fordi jeg lyttede og følte mig hørt.

Hvor har det bare været tiltrængt. – og hvor var det bare dejligt at få hjælp til at finde en ro i al den drama der har været.

Perfekt dag ❤️

img_6146

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Petitesser, ligegyldigheder og dårlig opdragelse