Angst....et vidt begreb?!

Når psyken bliver farlig

Det er netop kommet frem i medierne, at en far har dræbt hele sin familie og derefter begået selvmord. Hans kone og 4 børn, hvor den yngste kun var 3 år gammel. Det er så tragisk, forfærdeligt og ulykkeligt.

Det må forfærdeligt for begge sider af familien. De har mistet børn og børnebørn. Den ene står sågar tilbage velvidende at deres søn begik så voldsomme mord. Det vides endnu ikke hvordan de er slået ihjel. Det er ihvertfald ikke nævnt i medierne.

Man har før hørt om den slags mord/selvmord. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad der kan drive et menneske helt derud?! Hvordan kan åbenbart, almindelig arbejdende far, komme frem til at slå hele sin familie ihjel? Hvordan bliver man så presset?

Han må have været under et voldsomt psykisk pres. Psyken er ofte en tikkende bombe!! Man kan gå et helt liv og man har ikke den mindste snert af psykisk lidelse! På et splitsekund kan psyken knække, og få folk ud i frygtelige handlinger. Hjernen vender én ryggen, glemmer hjertet og handler på egen hånd!

Jeg føler så enormt med de efterladte. Jeg går rundt med ondt maven ved tanken om hvad de går igennem. Jeg sender dem mine varmeste tanker!

RIP ❤

img_4294

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst....et vidt begreb?!