Piller mig her og der!

Kommer i stødet…med stød

img_4285

Jeg hedder Christina, og jeg modtager elektrochok-behandling.

Jeg føler nærmest at jeg er skyldig i et eller andet, og skal forsvare det, når jeg fortæller at jeg modtager ECT behandling hver 14. dag. Har ialt modtaget mere end 50 behandlinger.

Sådan foregår det, for de uvidende; Jeg bliver hentet af en taxa om morgenen, og kørt til sygehuset. Jeg bliver kaldt ind til verdens SØDESTE personale! Mens jeg får lagt drop og sat elektroder på pande og bryst, fikser vi verdenssituationen. Det er et meget “afslappet” miljø! Der er en overlæge tilstede, samt en anæstesi-sygeplejerske og en plejer. De gør rigtig meget ud af at man er okay og har det godt. (Da jeg var barn og skulle i seng, sagde min mor altid: Natti Nat og ingen pjat)! Før min narkose bliver sprøjtet ind, står disse 3 søde mennesker, holder mig i hånden og siger: Natti Nat og ingen pjat. Når jeg sover får jeg endnu en sprøjte der “lammer” mig. – og så får jeg stød i min hjerne i 40 sek. Vågner nogle timer senere, får lidt at spise og bliver kørt hjem igen. Thats it….

Jeg får ECT fordi det stabiliserer mig bedre end min medicin. Jeg har heldigvis kun haft gode oplevelser med det. De fleste tror at det lidt som Jack Nicholson i “Gøgereden”. På ingen måde. Jeg går altså ikke savlende derfra. Jeg er meget meget tryg ved min behandling.

img_4284

Men det er ikke lutter lagkage med skumfiduser.

Hukommelsen forsvinder!! 90% i mit tilfælde. Jeg har åbenbart været til Formel 1, i Belgien?! Fede billeder, så sjovt ud – men har INGEN erindring om det. Kan ikke køre bil på egen hånd, fordi jeg farer vild. Glemmer hvor jeg er, hvor jeg er på vej hen. Glemmer samtaler, så det er gentagelse på gentagelse…på gentagelse. ALT skrives ned så jeg husker hvem jeg har talt med, eller hvad jeg skal. At læse mine minder på Facebook er som at læse om komplet fremmedes liv. Husker INTET!!

Er det, så det værd? Jeg ved det faktisk ikke. Med hele det her Bipolar lort, er det pest eller kolera. Men det siger vel noget om hvad man er villig til at gøre mod sig selv, i et forsøg på at føle sig normal. Jeg er villig til at udsætte mig selv for alskens behandlinger og giftigt substans, i form at piller.

Hellere det, end at føle sig udstødt. Hellere det end at føle sig levende begravet.

Fuck it, så tager jeg hellere stødet, med isterninger, paraply og et twist af galskab. For husfredens skyld ikk’? Som før skrevet; This shit is for life!

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Piller mig her og der!