Er der brug for tilgivelse?

Overtro eller..??

Jeg har ikke en overbevisning i forhold til religion. Jeg anser ikke mig selv som kristen eller noget som helst andet, for den sags skyld. Måske der er noget mellem himmel og jord, det ved jeg ikke.. men jeg TROR på at der er et eller andet, der er et eller andet for hvert individ.

Engle, dæmoner, nisser, Guder er op til os hver især at tro på – på hver vores måde. Vi skal bruge vores tro.. hvad end det måtte være.. til det vi nu har brug for.

Jeg læser tarotkort HVER DAG!! De styrer ikke hvordan min dag skal se ud, eller hvordan jeg skal leve mit liv, men de minder mig dagligt om, at jeg lige skal mærke efter, se ting i et andet perspektiv, trække vejret ned i maven eller bare lige tænke anderledes over nogle ting. De giver faktisk en enorm ro.. For nogle er det “bare” hokus pokus. “Det er bare nogle kort med underlige billeder på“, og al respekt for den holdning, men det kommer vel an på hvordan man vælger at bruge og se på de kort. For mig personligt afgiver de udelukkende noget postivt, og det er vel det vigtigste??! De giver mig noget rart, så jeg fortsætter med at bruge dem dagligt. Jeg er stille og roligt ved at lære at læse dem rigtigt, og mærker mere og mere efter hvad de egentlig skal/kan give mig..

Jeg har også købt salvie. De fleste der bruger salvie, bruger det til at “rense” hus og hjem for dårlige energier. Dén er jeg med på!! Hvis det kan give MIG noget, så er jeg sådan set fløjtende ligeglad med om andre syntes det er noget fis at brænde tørt tørv af i hjemmet. Jeg har dog endnu ikke prøvet det af – det er som om jeg lige skal være med på det rigtige tidspunkt og være i det rigtige “mood” om man vil. Pt ligger det bare og venter på at jeg finder det rigtige tidspunkt.. og lærer at gøre det “rigtigt”.

Jeg har alle dage været komplet ligeglad med, hvad folk tror på. Om de tror på en Gud, om de tror på nisser eller om de tror på énhjørninge. Alle har ret til at ro på hvad de ønsker. JEG tror på at de kort kan give mig et eller andet, og JEG tror på at den salvie kan “rense” for dårlige energier.. Det kan iøvrigt anbefales at give det en changse..

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er der brug for tilgivelse?