Jeg har ikke ondt af mig selv!

Hvor meget tabte i??

Om få uger har Simon og jeg været sammen i 12 år.. Vi valgte dengang at gøre det “officielt” d. 1 April.. bare for at hyle folk lidt ud af den.

Kærester?? Jamen han er jo så meget yngre. Jamen jamen.. “Er det en aprilsnar”?! 

D 25. December 2023 har vi kobberbryllup.

Vi blev gift ret hurtigt, og vi var STORMENDE forelsket! Vi var – ER – komplet ligeglade med hvad andre syntes. Aldersforskel?! Who cares.. vi overlever på kærlighed, kildevand! – og kaos..  

12 år med alle de dertilhørende op- og nedture, som jeg tænker alle par oplever.  Tab af familie. Tab af venskaber. Sorg. Sygdom. Jobs. Uddannelse. Økonomisk kaos og optur. Flytninger. Hunde. Papbørn på gule plader. Barnebarn. Svigerbadulje på begge sider. Kærlighed og kaos for fuld smadder.

Vitterligt mod alle odds.. 

Der var nemlig odds…opdagede vi! Væddemål. Mens vi sad i det store skrud, med ondt i kinderne af at smile, og plirrede med gluggerne af forelskelse, sad der gæster og væddede internt om hvor længe vores forhold ville holde. Mener at der var snak om det ville holde, fra 3 måneder til +/- 1 år.

(- og så forstår folk ikke den store udskiftning af venner og familie i vores liv? For de eneste gæster der var med var kun de allernærmeste venner og familie)… 

Ulækkert og usmageligt.. men efter 12 år er jeg egentlig mest nysgerrig!
Hvad væddede i om??

  • 100kr..?
  • En middag..?
  • Eller var det bare for at få et godt grin..?

Er der nogen af jer vatnisser der tør sige det højt?? Kom nu… Bare for underholdningens skyld!! (FYI: 90% af gæsterne er idag – siden vores bryllup – blevet skilt/single.. helt uden Simon eller jeg væddede om det).

12 år!! Jeg er sammen med min bedste ven på 12. år.. Det har ikke været nemt, men det blev vi heller ikke lovet. Det har til gengæld også været hysteriske sjovt, inspirerende, oplevelsesrigt, hårdt som én i helvede, omsorgsfuldt og lærerigt.

Jeg griner HVER DAG, med (eller af), Simon! Jeg får HVER DAG at vide at jeg er elsket! Jeg får HVER DAG at vide at jeg er pisse lækker!

Så til jer der væddede… Hvor meget tabte i??

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ikke ondt af mig selv!