Sammenhold

Corona og tidsfordriv

Vores verden er ramt af Corona virus, og uden at være overtroisk, religiøs eller fanatisk er jeg personligt, ret sikker på at Moder Jord giver os et rap over nallerne. Vores generation og de tidligere, har skidt højt og flot på forurening og ikke mindst hygiejne. I visse lande spiser de jo alt der har en puls, og i ja, der er også visse steder de indtager hvad som helst fordi de har en religiøs overbevisning om at det da helt sikkert hjælper på bylder i røven, at smøre ørene ind i flagermusafføring. Det er et faktum – som jeg slet ikke fatter iøvrigt.

Hele verden er gået i stå. Folk er syge og folk dør af det her. Der er helt sikker 10.000 andre holdninger og meninger til hvorfor der er udbrudt Corona, og der er helt sikkert også videnskablige meninger om det. Det skal jeg slet ikke gøre mig klog på.

Men det jeg kan gøre på klog på, er mine egne meninger og holdninger om hele situationen.

Jeg er vitterligt ved at kaste lidt op i munden over folks adfærd. Om jeg begriber at det kan være så svært for mennesker at bruge ganske almindelig sund fornuft??!! “Lad være med at horde” – og folk valfarter mindre end en time senere, ud og køber lokumspapir, som skulle de få konstant diarré i 4 uger. “Lad være med at mødes i større folkemængder” – solen skinner og folk fedter ud og holder fester og suger næringen ud af hinanden. Jeg syntes det er SÅ pinligt!!

Indrømmet; at jeg i starten syntes at regeringens beslutninger var liiiige overilet nok, og jeg tror slet ikke at befolkningen er rustet til efter-repressalierne. Den økonomiske og arbejdsmæssige konsekvens får landet i knæ – langt mere end vi regner med. Vi havde ikke behøvet at lukke landet ned på den måde, hvis folk nu for helvede bare brugte deres logiske sans. Virussen ved vi hvordan smitter, man var ret hurtig til at finde ud af hvad det var for en virus – ergo man vidste også hvad der skulle til – og folk fattede bare dyt.

Jeg lever sikkert i min egen lille verden med dén overbevisning, og jeg tager sikkert også fejl med ovenstående udtalelser, men igen – det er min personlige mening. Der skal ikke herske tvivl om at der SKAL tages hensyn til ældre, børn og folk med svagt immunforsvar, men det skal vi jo altså uanset!! Jeg ser på nettet hvordan Venedig pludselig har fået klart vand og fisk i kanalerne, jeg ser hvilken effekt jorden har af denne “pause” – og det er også derfor jeg er sikker på at det her er Moder Jords måde at sætte os lidt på plads – vi skal åbenbart presses helt op i en krog før vi fatter at det her måske er vores egen skyld. (????)

Jeg er så hamrende træt af denne karantæne – det er som om hele verden er gået i stå, og jeg får karantæne-kuller. Fuldstændig som alle andre – minus en masse unger der bare syntes det er fedt at få fri… ….lige til de opdager at de ikke må en skid. Bonus er at jeg får lavet en masse herhjemme, får gået en masse ture og har stalden jeg kan tage ud i – der skal jo altså stadig muges ud, rides/motioneres og holdes orden i stalden. Nej, vi går ikke klods op og ned af hinanden, men vi kan ikke undgå stalden og hestene. Jeg forsøger at normalisere min hverdag, og Simon tager stadig på arbejde. Vi tager hensyn når der handles, og er sammen med andre – men ellers forsøger vi at normalisere vores hverdag.

Man skal tage det her til sig, tage det med sig fremover – og så for pokker da bare bruge sin logiske sans…

(Billeder fra de mange gåture vi har været på)!

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sammenhold