💤💤💤

Liar liar pants on fire

Vi har alle en vi kender, der notorisk pynter på sandheden, men man accepterer det ofte fordi det ville være pinligt for dem hvis man sagde til dem; “Det du fortæller er altså løgn”!

Der findes hvide løgne og lodrette løgne – mon ikke der også findes vandrette løgne?! (Hø hø)… Der er nogen der vitterligt tror på deres egne historier, i sådan en grad at man, som en der kender sandheden, næsten kan betvivle den sandhed. Nogle løgne aka historier falder man op og ned på og så er der de historier man simpelthen bliver så harm over.

For rundt regnet – give or take – 23 år siden boede jeg med en person. Det skal lige tilføjes at jeg A.L.D.R.I.G. har boet rodet eller beskidt. Tværtimod har jeg boet notorisk klinisk rent. Grænsende til det små-psykotiske. Jeg flytter fra den fælles bolig og anden part flytter først ud nogle måneder senere. En 3. part skal åbenbart male den bolig efterfølgende, og den er tilsyneladende efterladt ret beskidt. I hele 23 år har jeg haft hængende over mig fra den 3. part at jeg har levet som et svin!! Get a life iøvrigt… Jeg har aldrig reageret på det  – fordi jeg kendte sandheden. Jeg efterlod den bolig i ordenlig stand hos anden part.. der var et svin! Stor fed løgn jeg er komplet ligeglad med.

7ea8e0e0-fb85-4cc9-8d78-d5dcd4b34adc

De små hvide løgne får mig derimod helt op i de røde felt!! Hvis folk påstår de kan noget, de slet ikke evner. Hvis folk starter en slankeklub og æder slankepiller på sidelinien mens andre kløjs i broccolien. Hvis folk lyver for at pynte på deres kaotiske privatliv så det ser mere “lyserødt” ud. Det kommer i realiteten slet ikke mig ved og jeg burde være fløjtende ligeglad, men det pisser mig fuldstændig af. Jeg får en enorm retfærdighedsfølelse, og trangen til at afsløre dem bliver gigantisk. “NEJ, dit hår er ikke naturligt blond, NEJ, du fejler ikke dit og dat, NEJ, dit CV består ikke xxxx”. Men hvad helvede rager det mig?!

ac8eda3a-9dad-405e-bf6c-bdb337523e6f

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

💤💤💤