Narcissist

Sammenhold

Jeg er ikke én der nogensinde er gået op i materielle goder. Min far var lidt af en pralrøv, og jeg har da aldrig manglet noget materielt – tværtimod – i min barndom. Ingen har nogensinde manglet noget, men modsat andre i min familie, har jeg ALDRIG brugt overskuddet på kontien til at købe mærkevarer. Jeg er gigantisk fan af second-hand, og er vild med at finde genbrugsguld.

Vi har som sagt ikke et behov for at have ting der kan “prales” af. Det skulle lige være fede genbrugsting til en 10’er… Men vi har én ting der er prale-værdigt!! Noget der ikke koster en skid eller kan udstilles på en opstillet måde, på Instagram.

Vores sammenhold – sammenholdet mellem jeg, Simon og ungerne!! Er der én af os der vakler, står de andre øjeblikkeligt samlet, så ingen vælter.

Vi er bindegale. Larmende, distræte, hovedløse, grinende, anmassende og skræmmende beskyttende overfor hinanden. Der er næsten ingen grænser for hvor langt vi er villige til at gå for at give hinanden tryghed og omsorg. Udefrakommende kan godt blive overvældet og være uforstående!

Jeg taler med min søn 3-4 gange om ugen. Han bor i Albertslund og er alt for langt væk fra Nordjylland. Desværre!! Min datter taler jeg med 3-4 gange om dagen, og vi ses som minimum hveranden dag. De sidste 3 dage har vi spist sammen, plus en enkelt overnatning “bare fordi”…

Ungerne, Simon og jeg fortæller hinanden 99,99% ALT!! Vi fortæller vitterligt alt til hinanden! Vi ved stort set alt om hvad der sker i hinandens liv.. Vi kan forarge hinanden og ryste på hovedet, men INGEN føler at de bliver dømt på “knap så velovervejede beslutninger”.. – udelukkende fordi vi alle evner at være lidt “hovedløse”!

Når man kommer fra en familie der ikke kender til den slags sammenhold, kan jeg godt forstå at det virker lidt overvældende eller sågar mærkeligt. Men des mere modstand vi møder og des mere udefrakommende “rysten på hovedet”, des mere holder vi sammen!!

Jeg hverken skal eller burde blive undervurderet på hvor meget jeg vil beskytte mit “kuld”!! Jeg skal ikke undervurderes på lige dét område! Det ville ihvertfald være en fejl!!

…Så kære dig der undervurdere mig og min families sammenhold – læs nu godt efter hvad jeg skriver! Jeg ved du følger med. Du stalker, du chikanere, du puster dig op. Du forsøger at sætte en dagsorden, vi hverken vil, kan, eller ønsker at følge! Du har “larmet” i flere år nu, og har skabt en daglig utryghed! Jeg ved at du galper op, fordi du for sent har opdaget hvad du mistede – men det kan du kun takke dig selv for! Forstå at din adfærd kun skaber mere sammenhold og at kløften til dig blot øges. Du skræmmer os ikke mere! Du trætter os, men vi har vænnet os til at en loppe kan gø. Du kan gø resten af dit og vores liv, men vid af det ikke har nogen effekt længere. Jeg har ondt af dig fordi du ikke kender til sammenhold af denne slags!

 

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Narcissist