Bedste udgave

Mit lille “jeg”

For mange år siden, skrev jeg et brev til mig selv. Det kan iøvrigt stærkt anbefales. Skriv til dit yngre jeg, og giv de gode råd du måske kunne ha´ haft brug for, fordi du ikke fik dem af andre.

Hvis jeg igen, skulle skrive til mit yngre jeg, ville jeg ligge noget mere vægt på at forberede “hende”. – også fortælle hende, at selvom hun ikke kan mærke det, så er hun elsket helt åndsvagt meget, hvis ikke af andre, så af hende selv.

Jeg ville sige; Søde skat, du skal satme til at være stærk nu, for det du går i møde kræver alle dine kræfter. Du skal vitterligt finde nogle kræfter frem som meget meget få mennesker besidder. Kræfter som nogle mennesker ikke anede eksisterede. Du skal modstå en smerte de fleste kun læser om, og ikke tror på. Men alt det jeg beder dig om, det kan du sagtens, ene og alene fordi du er DIG. Du vil føle dig alene, svigtet, misbrugt og forladt. Misforstået og anderledes, men igen – det kan du sagtens. Fordi du er DIG. 

Skriv et brev til dig selv… jeg lover dig, det er noget af det mest befriende.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste udgave