Går det FOR godt?

Det er okay…

Den “forandring”, om man vil, jeg har været igennem, har med mine øjne, været det vildeste og aller aller bedste der kunne ske for mig. Jeg anede ikke at man kunne have så meget fred og ro i sit liv, og have så meget overskud – hvis “bare” man ændrede visse ting, stod ved dem og stolede på sig selv.

Jeg har været rædselsslagen for de forandringer, dels fordi jeg har et sygeligt kontrol-gen og dels fordi jeg ikke bryder mig om det uvisse. Hvem gør egentlig det?? Jeg skulle turde bryde de dårlige vaner, og da jeg først gjorde dét var det jo en helt ny verden der åbnede sig. Det er ikke noget man bare gør – man skal være klar til det, ens sind skal være på det rigtige stadie – alle omstændighederne skal være på plads, og man skal turde satse.

Folk omkring mig har haft blandede følelser. En de vigtigste meninger omkring det, er fra min mand, og mine børn. Forholdet til min mand har ikke ændret sig som sådan, men der er meget mere harmoni i vores forhold. Han arbejder ude hele ugen og er kun hjemme i weekends, så vi går ikke op og ned af hinanden her dag, hvilket jo også har noget at sige. Han har været med i hele processen, har bakket mig op i stort set alt. Mit forhold til min søn er uden lige. Han er blevet ældre og det har da noget at sige, men der er en kæmpe respekt os imellem, og han imponerer mig hele tiden med hans “dybde” og forståelse for ting, mange andre på 24 ikke har. Des mere ro jeg har fået omkring mig, des tættere bliver vi – og jeg elsker det.

Ikke alle giver en hujende fis for min “forandring” og det er også okay. Jeg kan ikke forvente at alle står og klapper i deres hænder og siger WEEEEEE… Mennesker jeg har haft konflikter med, mennesker der ikke forstod mig, der ikke har vidst fra eller til – mennesker der ikke gav mig det jeg havde brug for – eller mennesker der ikke kunne bruge hvad jeg gav. Det er ikke meningen at alle skal forstå alle… og det er okay….

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går det FOR godt?