Daughter

stille stille

Jeg har været lidt stille på bloggen og det er egentlig ikke fordi det har en speciel grund, og så dog..

Èn ting er at der er kommet noget fokus på Irma, vores hund – og jeg dermed har hende at gå op i. Det er rart og hun er simpelthen verdens nemmeste. Det er dejligt at få en hund der ikke er så dybt afhængig af mig som vores gamle hund. Hun kan være alene. Bare at jeg i aften beslutter at blæse ud efter noget sushi, og kan lade hende være alene imens er dejlig befriende. Vores gamle hund kunne være stressende, fordi jeg vitterligt ikke kunne gå på toilettet uden han hylede op.

Jeg er begyndt på nyt medicin og indtil videre med ret stor succes, omend vi øger dosis. Det ved jeg mere om imorgen når jeg skal til samtale på psyk. Latuda er det medicin jeg ville ønske jeg havde fået fra starten af. Jeg kan mærke at det virker, og bivirkningerne er minimale. Stort set ikke-eksisterende!!

Jeg står også “stand by” med mit “nye” forløb ved psyk. Pga sygdom bliver det hele lidt forsinket 5-6 uger. Jeg har FULD forståelse for at det er bare sådan det er, sygdom kan man ikke forudsige, men jeg kæmper med en voldsom ambivalens. Nu har jeg lukket ned for nogle ting i så mange år, og når lige at få åbnet lidt op førend der kom sygdom med ind over. Jeg kan ikke finde ud af hvad jeg skal stille op med de følelser. Skal jeg lukke ned igen?? Det er pisse svært, netop fordi det er noget der har været lukket ned i mange – MANGE – år. Jeg går og har ondt i maven og i sindet, er ked af det og voldsomt sensitiv. Alle følelser sidder lidt udenpå tøjet.

Jeg håber jeg ved mere imorgen efter min samtale – ambivalens er ikke min stærke side.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Daughter