Made in America

brevskrivning

Det er ingen hemmelighed at jeg har et temmelig anstrengt forhold til resten af familien, og har taget min del af skylden for den konflikt. Både retsmæssigt og dels også for ting jeg senere har nægter at tage min kappe. At jeg ikke har ville det, eller bukke og skrabe – og vil have lov til at sige min mening, har været MED TIL at skabe den splid.

Det har fyldt meget at; Hvad så nu?? Hvad så med imorgen? Hvad så med næste år? Hvad nu hvis en af kører galt imorgen? Bliver syge?

Jeg er faktisk gået så vidt, som at kontakte et firma der har specialiseret sig i familiemægling. Prisen var latterlig høj, (1900kr pr time), men det er fuldstændig ligegyldigt – ihvertfald for mig. Det må koste hvad det koster. Den søde Kirsten jeg skrev med sagde at jeg skulle hive fat i resten af familien, og alle skulle være enige i at starte et forløb.

Jeg grublede over det, og kunne mærke at alt i mig skreg at jeg skulle lade være – ihvertfald lige nu.

Tænkte at jeg så kunne skrive et brev til dem hver især…. men også der mistede jeg hurtigt lysten.

Jeg VED med 110% sikkerhed at jeg igen igen, nærmest skal på en anklagebænk – “DU har sagt – DU har gjordt – DU har dit og dat”..

Det stopper aldrig!! Jeg får en øjeblikkelig galoperende angst, fordi jeg ved jeg bare vil gå og vente på at der bliver stukket en pegende finger i fjæset på mig.

Jeg finder INGEN selverkendelse fra modsatte part. Vil aldrig få den. Om jeg så tiggede og bad på grædende knæ.

“Ja, jeg har svigtet – Ja, jeg har bare været en skovl og har løjet om mange ting – Ja, jeg har en tendens til at fordømme for hurtigt”.

De erkendelser får jeg aldrig. – og det er det eneste jeg vil have!

Min barndom var præget af trælse ting – og jeg tumlede med det i MANGE år. Gør jeg stadig, men for nogle år tilbage fik jeg en erkendelse. Det var fuldstændig som at mærke 1 ton ondskab løfte sig fra mine skuldre og sjæl. Dét var det eneste jeg ville have og havde brug for.

Jeg skriver ikke de breve, ikke endnu. Jeg kontakter ikke det firma igen, ikke endnu. Ingen af os er klar – hvis vi nogenside bliver det.

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Made in America