Gemmeleg for én

Bekræftigelse

Jeg syntes selv jeg var ret diplomatisk efter gårsdagens “røffel” på min blog, af en følger. Det kan du læse på oplægget der hedder; “Horton Sagaen“. (Min reaktion på den røffel)!

Selvom jeg var overraskende diplomatisk bliver man alligevel usikker, og ja, kraftedme ked af det, at få “besked” på den måde. Tænk at man vil synke så lavt, når man åbenbart glemmer at kigge sig i spejlet og kigge lidt på sin egen fortid. Tænk at blive så OND!!!

Min usikkerhed blev gjort til skamme på smukkeste vis. 

En veninde, min mand og min søn fik mig løftet. De formåede at overbevise mig om at jeg skulle hæve mig over den slags.

Jeg har gennem årene været ekspert i at fremstå ret selvsikker, men når alt kommer til alt, så kan den ligge på spidsen af sy-nål. Min hjerne har fucket med mig i så mange år, at jeg konstant skal være på vagt, og efter mange års “skideballer” for min person bliver jeg nærmest håndsky. Hvad har jeg nu gjort forkert, hvad har jeg nu sagt forkert, hvem har jeg nu pisset af???? 

Ingen tvivl om jeg fik med den virtuelle baghånd igår,men efter at have talt med min søn og min mand, og min veninde idag, faldt jeg lidt ned. Aftenen brugte jeg med de sødeste mennesker. Desværre var en af “deltagerne” voldsomt talende, og jeg kendte hende slet ikke. Min egen omgangskreds magter jeg let, men fordi hun var fremmede kunne jeg mærke at jeg måtte trække mig. Fra det ene øjeblik til det andet tog jeg – faktisk ret uhøfligt – hjem for at få stilhed i hjernen.

Jeg kunne simpelthen ikke rumme hende, og tror at det både er fordi jeg ikke magter megen larm men også fordi jeg i forvejen var sårbar. Men faktum er, at jeg har rejst mig hvor jeg faldte – og føler mig elsket af den der virkelig ser mig og har en forståelse.

 

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gemmeleg for én