....and I´m done

Jeg er vild med en der hedder Sune

Jeg er ret vild med en der hedder Sune!! Altså ikke i den der forstand som når man er 14 år gammel, og ham den søde fra parallelklassen hedder Sune.

Nej, Sune er min “nye” psykiater. Jeg har ikke været alt for heldig med min psykiatere. Min tidligere læge kaldte jeg spøgelset. “Man vidste han var der, men man så ham aldrig”.

Sidste år var der snak om at jeg skulle afsluttes på psyk, men det fik jeg “talt dem fra” fordi jeg havde en tryghed i at vide at de var der, og jeg fik lov til stadig at være tilknyttet. Da “spøgelset” stoppede for at søge ny græsgange fik jeg tildelt Sune som læge. – og jeg er ret vild med Sune..

Han ringer tilbage når vi har en aftale, og det er sgu nyt – og vildt fedt. At have en psykiater der er tilstede og følger op på én er SÅ fedt. Han lytter til mine erfaringer med medicin, og jeg får lov til at være medbestemmende. Jeg får intet medicin til sindsstemningen lige pt, og det har jeg det så godt med – jeg får stadig noget at sove på, og er ret vild med at jeg selv får lov til at mærke efter hvad jeg har det bedst med.

Jeg ville så gerne have lov til at mærke efter og være uden medicin for en periode for at kunne mærke mig selv. En ting er at jeg får lov til det, men han ringer også for at følge op på mig, spørger ind til mig og lader mig have en stemme i mit eget forløb. Fantastisk!!

Generelt har jeg det super godt i tiden. Der er en befriende ro omkring mig. Det har været hårdt at nå hertil, og det beviser for mig at der altid er lys forenden af en tunnel. Jeg var en del af nogle ting og mennesker, hvor det bragte det værste frem i mig – jeg var vred, skuffet og “råbende” hele tiden. Gik med en konstant følelse af at være frustreret og “søgende” efter noget jeg ikke kunne få.

Jeg kan have dage hvor jeg har en form for dårlig samvittighed – at jeg har det bedst med ikke at have visse personer i mit liv, ihvertfald for en periode. Skulle jeg virkelig undvære dem for at have det godt??? Det skulle jeg åbenbart. Det ligger hos mig, ikke dem…

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

....and I´m done