Har jeg det for godt??

Mani mani more…

Jeg er på ingen måde i tvivl om at jeg henover sommeren har haft MANGE “små” hypermanier – og ærlig talt så har jeg budt dem velkommen. For andre kan de måske være frustrerende fordi jeg dermed fylder lidt mere. Men dem der kender mig, og acceptere mig, er gode til at se igennem det.

Har præsteret at gøre rent og rydde op hos venner mens de ikke var hjemme – og jeg flyttede rundt på deres ting. De ved heldigvis godt at der ikke er noget “ondt” i det jeg gør, eller det er fordi jeg syntes de bor grimt eller beskidt – men i og med at jeg skulle være der i 9-10 dage,så skulle jeg jo have tiden til at gå med et eller andet. Jeg kan ikke lade være, men ved også godt at jeg overskrider andres grænser.

Idag havde jeg lovet mig selv at jeg skulle slappe af….

Det holdte ikke længe. Men så fik jeg ihvertfald fejet brostenene udenfor vores hus, fjernet ukrudt, fejet terrassen, malet hegnet, kørt sønnike til Arden og… ja, jeg kan ikke slappe af i øjeblikket. Min søn bed mærke i at jeg sidder uroligt, og konsekvent roder mig i ansigtet. At jeg taler i ét væk og skifter samtale konstant. (Han er ikke dum den bette)!

Den kommende samtale på psyk, skal i den grad have et samtaleemner der hedder; “Forebyggelse af mani/depression”. Jeg ved jo godt hvad der sker efter længere perioder med manier..

Om ganske få uger får vi Irma herhjem. (Engelsk Bulldog). Jeg håber lidt at hun kan holde mig fra manierne, fordi hun er så roligt et gemyt. Samtidig vil jeg også få noget andet at gå op i. Det er sgu også lidt sundere at gå en tur med hende, end at skure gulvet ned flere gange om ugen.

Ser frem til at hun kommer, og ser i den grad frem til at høre hvad psyk har af ideer.

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har jeg det for godt??