Vi sidder ikke ned herhjemme

Det går måske lidt for stærkt

Jeg sidder ikke stille i disse dag – som før skrevet havde vi en travl weekend, og jeg tager ikke ligefrem en slapper nu hvor Simon er rejst på arbejde. Tværtimod… og jeg frygter HVER gang jeg har ekstra energi, om det er en mani der sniger sig ind på mig.

De sidste 2 uger har jeg vitterligt ikke siddet ned og bare slappet af. To dage i træk stod den på powerwalk – begge gange 8,5 km. Det kan så IKKE anbefales i den her varme. Igår og idag har jeg malet køkken – alt er pillet ned, og sat i kælderen for at blive malet dernede, og det der ikke kunne tages ned blev malet i køkkenet. Jeg har malet non stop – men på et eller andet tidspunkt skal det tørre og det gider jeg ikke sidde og glo på – så jeg gik da igang med at koge mere saft på blommerne fra haven. Lavede 7 liter blommesaft – og så kunne jeg begynde at male igen, hvilket jeg gjorde til kl. 22:00. Spiste lidt, gik i bad og nu sidder jeg på sengen til søvnen indhenter mig.

Inden jeg går videre skal jeg lige prale af min køkken – det er gået fra brun til hvid – I LOVE IT!

Men hvor får jeg den energi fra??? Er det en mani eller hvad fanden sker der? Jeg lider af neurasteni og har desværre en tendens til at glemme det – så det tager røven på mig, for når jeg mindst venter det så kommer der en træthed og udmattelse jeg slet ikke kan administrere. Den slår som en hammer… og pt går jeg nærmest og venter på den.

Det er ikke “hårdt” når jeg blæser derud af, fordi jeg – som før nævnt – faktisk har jeg fri fra mit hovede når jeg blæser rundt og laver en masse. Min hjerne lukker lidt ned, og mens jeg blæser rundt er det som om at have et frikavarter. Bilder mig selv ind at det er min hjerne der fra tid til anden har brug for at slappe af, og det udnytter jeg så til at få gjort en masse – men på et eller andet tidspunkt vågner hjernen op igen og neurastenien melder sig på banen, og så er løbet kørt.

Jeg har købt nogle “vitaminer” der skulle hjælpe… Jeg tager så mage vitaminer at jeg hver aften spiser en 50± Livol, en magnesia og 2 Longo Vital mod træthed og udmattelse. De sidste er helt nye og er ret spændt på o de kan afhjælpe – eller om de bare gøre det meget værre. Det er ihvertfald ikke vitaminer jeg mangler – så igen, jeg går bare og venter…

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi sidder ikke ned herhjemme