Overskudskontoen er fyldt

For mange høns i hønsegården

Hvor havde jeg bare glædet mig til den tur til Skagen… tøsetur, hygge, kold hvidvin og selvfølgelig at spise friske rejer på havnen og smutte en tur på Grenen.

Min veninde havde lånt et sommerhus, og alle kortene lå til at det skulle blive en fed fed mini-ferie. Min veninde var der, hendes datter og hendes veninde. Dertil var der en anden veninde som jeg ikke kendte samt dennes søn. Da jeg ankommer er det 100% hygge for alle pengene. Vi hygger, griner højt, bliver tøse-fulde, synger, spiller Meyer, og ja… det er bare lige hvad vi trængte til. På alle måder det fedeste vi kunne komme i tanke om.

(oplæg fortsætter under billeder).

 

Man BURDE kunne sige sig selv at for mange høns i en hønsegård er opskriften på kaos – det havde vi så overset. (Dum, dummere, dummest). Jeg kendte kun min veninde og hendes datter, og dem bakker jeg op uanset, men den udvikling der kom pga alkohol, manglende respekt og invitationer af endnu flere “fremmende” mennesker kan jeg sket ikke forholde mig til. Èn af de “gæster” der dukkede uinviteret op var så fuld at hans sked i bukserne og næsten mistede bevidstheden – det ligger sket ikke i mig at lade staklen ligge, men det ligger heller i mig at være en del af den slags adfærd. Den adfærd er noget man læser om i Ekstra Bladet.

Jeg går i ikke i de lange og sågar forvirrende detaljer, udelukkende fordi ingen af os faktisk kan finde hovede og hale i dem, og det er oplægget uvedkommende. Men, det var bindegalt..

Jeg endte med at køre hjem omkring kl 03:30 og landede først hjemme ca. kl. 06:00… der er fandeme langt hjem fra Skagen når man er helt opkørt af at være vidne til komplet idioter, og jeg bare gerne vil hjem i seng. Efterfølgende er der en del “forvirring” omkring hvem har taget hvad, hvem er taget hjem hvornår og hvem der har været langfingret. HOLD KÆFT HVOR JEG BARE IKKE GIDER DEN SLAGS!!! Jeg har forsøgt at hjælpe det jeg kunne i forbindelse med misforståelser, anklager og rengøring af sommerhuset.

Der opstod en frygtelig tone mellem andre der har været i huset. Det fygede rundt med beskyldninger, løgne, påfund, angreb, trusler, krav og raseri – og jeg endte midt i det. På et tidspunkt var jeg så indvolveret at jeg simpelthen er i orkanens øje og selv bliver anklaget, og dér fik jeg bare nok. Jeg var gæst, jeg havde set frem til en mini-ferie og det endte på en meget ufin måde. Den adfærd lå så langt fra noget jeg ville have på mig eller være en del af..

Det fik mig til at tænke over, hvorfor jeg overhovedet er omgivet af mennesker hvor der ofte er kaos eller drama. Jeg har brugt så mange kræfter på at få skabt en fred og ro omkring mig. Det har været så latterligt hårdt at nå dertil – og så ender jeg kraftedme stadig i drama. Én ting er at jeg står på sidefløjen, men en anden ting er at der åbenbart er så lidt respekt for min person at det er “nemt” at bare lade mig stå midt i det.

Christina rider jo bare med på bølgen-agtigt“………

Hvorfor siger jeg ikke noget når jeg havde en viden om at mange af de ting der blev sagt, de ikke var helt sande?? Hvorfor sidder jeg bare og lader dem fyre op under hinanden. Hvorfor går jeg ikke ind og siger; “Det der er sgu ikke rigtigt“??? Først da anklagerne begynder at pege deres fede beskidte fingre i min retning siger jeg fra – men ikke dengang dér melder jeg ud på en måde så jeg sætter mig i respekt. Det føler jeg ihvertfald ikke selv at jeg får gjort…

Min omgangskreds er ikke ret stor, og af gode grunde – bare læs ovenstående – men er det virkelig sådan at jeg bare ikke skal have en omgangskreds??? Fordi jeg er SÅ træt af drama, og at blive trukket ind i det, får jeg en form for fobi for at engagere mig med andre mennesker.

Jeg vil hellere være alene end at være sammen med en masse mennesker der glemmer hvad jeg står for og hvor min loyalitet ligger – det er åbenbart noget der glemmes nemt!! Det er mig en gåde hvordan mennesker der kender mig kan lade mig blive snoet ind i den slags – er det så fordi de slet ikke kender mig eller er det fordi der ikke er en respekt for mig???

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overskudskontoen er fyldt