I did it my way...

deltids-venskaber

Jeg er ikke typen der lytter til countrymusik, men der er én sang jeg er ret fænget af;

Garth Brooks: “Friends in low places”

Titlen siger næsten det hele ikk`?! De venner jeg har er det jeg vil definere som “The filthy few”. Min vennekreds er ikke videre stor, men jeg ved hvor jeg har dem, og de er vidt forskellige, og få af dem ville faktisk ikke være venner med hinanden. Det er også ligemeget, bare de er gode venner til mig.

686fc6fe-67bf-4119-96ca-d1c916664276

Når man er lidt småtosset som jeg, så kræver det en del nosser at være venner med mig. Man skal kunne rumme galskaben, have oceaner af tålmodighed, selv være lidt småtosset og virkelig gerne ville være venner med mig… Hvis man ikke kan rumme mig, eller bare ikke gider være venner med mig mere – så er det jo altså ikke 2. klasse vi går i. Grow a pair og meld ud for fanden.

Jeg ved godt at der under en separation kan skride nogle mennesker i svinget, men hvis det så bare var grundlaget ville det sgu være fair nok. Men det her med at folk bare holder sig væk er ikke just noget jeg er fan af. Det er mennesker med meget små pluspoint på min tavle. Jeg har ikke et behov for at tale og se mine venner hver dag – det er jo dét et venskab er baseret på; At de er der når man har brug for dem.

  1. “Jeg kommer da så meget ind og besøger dig i din nye lejlighed”
  2. “Vi skal da ud og spise en dag”
  3. “Vi bør have en tøse-hygge-aften”
  4. “Vi skal da på mini-cruise til Norge”

Jeg har hørt dem alle, og når man godt ved at det bare er mundtøjet der støver når der tales, så gider jeg ikke engang hidse mig op over det. Der er ikke noget der går af mig hvis der er nogle mennesker der skrider i svinget, det er hvad det er. Men det der med at folk ævler løs, og så bare gør som strudsen og stikker hovedet i busken gør det bare nemmere for mig at melde mig ud. Jeg gider ikke det der drama.. jeg vil hellere bare sige at det var det. Slut prut – det var sjovt så længe det varede.

Men jeg stiller altså ikke op i nyt storcenter med en “veninde”, får taget billede til deres hjemmeside sammen med den glade vinder, fordi der er vundet en cruise til Norge – vi finder sågar en weekend til turen..iiih det bliver godt – bare for at det cruise bliver solgt, og vi i stedet skal ud og spise..iiih det bliver godt – bare for at jeg aldrig høre mere til den gyldne frokost eller den såkaldte veninde. Sorry, men det er fandeme sjovt på et eller andet plan!! Jeg er ikke engang mopset eller sur – jeg syntes faktisk det er hysterisk morsomt… Men det gør jeg altså ikke igen!

bdf20a3e-acfc-4a11-b75d-f6b1e1e5e61f

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I did it my way...