Utålmodig

50 år – 81 mennesker

Jeg har konsekvent de sidste mange år holdt mig LANGT væk fra store forsamlinger af mennesker på få kvadratmeter. Jeg er dermed gået glip af fødselsdage, fester og lign. Det har givet mange sure muler og frustrationer fra mange der forgæves har inviteret.

På lørdag holder en dejlig og god veninde fødseldagsfest fordi hun runder et skarpt hjørne. Kæmpe fest skal der til når man fylder 50 år. Hun er ikke bare en god veninde, men også tidligere arbejdsgiver. Hun ejede den bar hvor jeg i mine yngre årgange var bartender. Ergo jeg vil kende mindst 20 af gæsterne. De gamle kolleger og bargæster. Det giver en vis tryghed – også at Simon skal med.

Dengang var hver eneste vagt bag baren en fest. Hold kæft det var tider – savner det faktisk.

6961d10b-206b-45fd-8c07-37eeca7f6837 6362078c-f8dd-4a32-b46f-395c0a06ee75

Men nu skal min gamle chef altså fejres, og det bliver fedt at møde alle de “gamle” fra dengang.

Men…. de der mange mennesker og den larm de medfører er jeg seriøst spændt på. Vi bliver 80 mennesker og ikke just store lokaler. Jeg må tage en MASSE rygepauser og hvile i at Simon er med – og at jeg kender en masse. Føj jeg er spændt!!!

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Utålmodig