Søg og find..eller lad vær’

Bare…..ingenting

De sidste par dage har været ret dybe på det tankemæssige plan. Jeg har fundet en ro i nogle ting – og det giver en ro i mit sind. Så´rn ala wooozaaaah… (Det lyder bedre når man siger det).

Idag valgte jeg at sove længe. Stod kun ud af sengen omkring kl. 11:00 fordi min psykolog kom kl. 12:00 – jeg kunne godt ha´ ventet til kl. 11:45, men at stå op 1 time før gav lidt bedre samvittighed. Samtalen gik meget på de erkendelser jeg er kommet frem til, hvor gode de er for mig. Hvor langt jeg er kommet på de sidste 3-4 år og hvad jeg evt kan gøre for at fastholde det. Så gik jeg en lang tur med hunden i skoven mens jeg talte telefon med en god veninde. Kom hjem og rengjorde hytten fra kælder til kvist. Lidt notorisk må man vel godt være ikk`? Min søn kom og vi sludrede 1 times tid, da han tog hjem gik jeg i bad, hængte vasketøj op og spiste lidt. Så satte jeg mig ved min Mac – mens jeg drikker en whiskey og cola… og det var min dag med absolut INGENTING!!

…og jeg er VILD med det!!! 

Ingen dybe tanker idag. Ingen hjerne på overarbejde. Ingen følelser der skal mærkes lidt for meget. Ingen frygt for hverken det ene eller det andet. Jeg sidder bare her i min mors gamle lænestol, “Two and half men” kører på tv´et, hunden sover og jeg drikker whiskey og cola af et krus.

Kan ikke mindes hvornår jeg sidst har kunne bare sidde her, og ikke været præget af den ene eller den anden følelse der vejer tungt og præger min hverdag. Jeg sidder bare her og skriver et komplet intetsigende oplæg, mens jeg drikker min sjus, og forbander kun at jeg ikke fik hentet smøger tidligere. Jeg kunne seriøst ikke have det meget bedre, medmindre jeg sked regnbuer og vandt i LOTTO…

93d9a3c0-5cc2-4a90-a47f-938bb7d8245e

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

1 kommentar

  • They have the exposure to the invitee’s enjoy and as
    a result have the opportunity to determine the
    person’s rank and, everbody knows, this reputation is critical for numerous reasons.

    Siden  ·  Svar på kommentar

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søg og find..eller lad vær’