Hvad skulle jeg gøre uden Lise

Nu skal du bare sove X antal nætter

Kan i ikke huske at den gang man var barn, og man skulle på ferie med familien, og man boblede af glæde og kunne slet ikke vente?! Så sagde vores forældre.

“Nu skal du bare sove 5 nætter mere, så skal vi til Spanien”.

Shit det føltes som lang tid….

Sådan har jeg det med min flytning!! Jeg får flere og flere småting derind, så den dag i næste uge hvor jeg flytter så er det hurtigt overstået. De der forpulede skruer, jeg brændte helt af, er fundet, og sat op – aaaah nu kan jeg sove trygt igen. (Ja, det er åndsvagt, men hva´ fanden tror i jeg får piller for)???

Jeg ved som sagt helt ned til mindste detalje hvor alting skal være henne, så idag, så jeg mit snit til til at  hænge få ting op. Jeg ELSKER det – den grimme farve i køkkenet kræver dog maling på skuffer og skabe..det skal nok komme. (Se dét stresser jeg så ikke over)?????

Se nu lige hvor fint det allerede er…

9a2cd81c-4f11-40f2-ba44-57132e381b78

SELVFØLGELIG SKULLE MIN MORFARS STOL HAVE EN PLADS                                                   UNDER EINSTEIN DER RÆKER TUNGE. HVOR ELLERS???

1ca0cc93-cd3d-422f-9c94-7c7f92bde2e5

MIN GRØNLANDSKE REN – JA KUN GEVIRET – ER PÅ SIN PLADS.

e13ac068-d4fe-4323-b130-bdacab190918

MIT ULTIMATIVE YNGLINGS BILLEDE AF MIN DATTER OG JEG,                                                                                     SOM VI FIK TAGET FOR MERE END 10 ÅR SIDEN.

Men igen, jeg ved hvor alt skal stå – og indretningen er helt på plads – nu manger jeg bare møblerne. OG jeg mangler min indflyttergave fra min psykolog. Den er SINDSYGT fed, og det er noget af det mest sigende nogensinde. Jeg har bare sådan taget teksten på billedet til mig. Jeg var hjemme hos ham i privat ærinde, og ser det her billede og FORELSKER mig hovedkuls, fordi det slår hovedet på sømmet og bare er FEDT.

Nedenstående er originalen fra Storm.P. og er fra 1859, men det her er en kopi – I dont care!!! Jeg elsker det…. (Teksten på billedet jeg har jeg selv sat på – det står også på det billede jeg får af min psykolog). Men hvor sigende er den tekst lige???! Tvivler iøvrigt på at Frankie forærer mig en original Storm.P. tegning!!!

e7489787-b6fd-42c6-8e56-b8f3b24f0eb1

Den tekst siger bare det hele, som mit liv er pt. Trænger så eget til RO..freden har jeg. Men mangler roen. Håber at den kommer i løbet af næste uge hvor jeg flytter officielt ind.

 

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skulle jeg gøre uden Lise