Intet er efter planen

NYT om vores foredrag

Vi har bare været SÅ spændte og har glædet os til at skulle afholde vores foredrag. Det har været en kæmpe sejr at kunne komme dertil hvor vi tænkte; Nu er vi klar, nu gør vi det fandeme!

Planen var at vi skulle ud og starte op i starten af december…men…

I og med at psykiatrien er gået ind og har blandet sig, og jeg er dykket lidt her i de mørke måneder, og Frank selvfølgelig også er hængt op i sit arbejde som terapeut – jeg er jo ikke den eneste der nyder godt af ham, selvom jeg gerne så det, har vi besluttet at rykke det til jan/feb 2018. Vi vil ikke at det skal være forhastet – det skal bare være godt fra enden til anden.

Vi vil IKKE komme til det punkt at vi ikke magter det, så beslutter sammen at få lidt ro på “fronterne”, så der er en ordentlig ro omkring det, og så vi kan dedikere os 100%. Der kommer stadig et foredrag, det bliver bare udskudt til det nye år – så vi kan give give den fuld gas.

Vi holder selvfølgelig alle opdateret…

9259ee5c-de29-4483-b27f-a99d5e603ff2

- Intet i dette eller andre af mine indlæg må deles uden sin helhed og uden aftale med forfatter. Private billeder må ikke deles uden aftale.

.

Skriv gerne en kommentar til indlægget eller send mig en mail på determinmail@msn.com - Alle kommentarer læses og godkendes. De slettes hvis de ikke vedrører indlægget.

KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intet er efter planen